TV

"ON JE NJU PSIHIČKI MALTRETIRAO": Vanjina drugarica raskrinkala oženjenog repera - To što je on radio niko ne bi trpeo!

Autor Dragana Tomašević

Prijateljica Vanje Aleksić, supruge repera Nenada Aleksića Ša, otkrila zbog čega su se rastali

Izvor: TV Pink / screenshot

Reper Nenad Aleksić Ša nedavo je postao učesnik rijalitija Elita. Ša se na ovaj korak odlučio samo par nedelja nakon što ga je žena Vanja, samo mesec dana posle izgovaranja sudbonosnog "da" napustila.

Sada je prijateljica mlade Tiktokerke koja iz prvog braka ima sina, rešila da otkrije šta je prethodilo njihovom raskidu.

"Ne mogu da grešim dušu, Nenad je nikada nije fizički udario, ali ju je psihički zlostavljao. On je jedan mnogo ljubomoran tip, koji je jako nesiguran u sebe i to ispoljava tako što guši partnerke i na sve načine pokušava da ih veže za sebe. Ljubomorisao joj je za svaku sitnicu, stalno je bio u nekom grču da će ga ona napustiti. Zbog toga bi krenuo da besni, svašta joj je govorio u afektu, bile su to najgore reči i najgnusnije uvrede. Posle toga joj se izvinjavao. Zaista, ono što je on njoj radio, niko normalan ne bi trpeo", rekla je za Svet Vanjina drugarica i nastavila:

"Žao mi je Vanje, ona je dobra devojka, poverovala je da će ljubav sa Nenadom biti za ceo život, ali nije potrajalo. Ne znam da li će mu pružiti drugu šansu nakon rijalitija, Vanja ga voli, ali je to dug period".

BONUS VIDEO:

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

(MONDO, Svet)