NAPUSTIO RIJALITI I ZAPUCAO U POLICIJU! Prva diskvalifikacija u sezoni i prva prijava - Bebica regovao posle PESNIČENJA!

Nenad Macanović Bebica napustio rijaliti Elita kako bi otišao u policijsku stanicu

YouTube/Zadruga Official

Nenad Macanović Bebica, kojeg smo u ranijim sezonama upoznali kao dečka Miljane Kulić s kojom sada vodi žestok rat, napustio je juče vilu u Šimanovcima kako bi otišao u policijsku stanicu.

Bebica je u pratnji članova produkcije otišao da prijavi napad Davida Romana, poznatijeg kao Čuburac, koji ga je pesnicom udario po licu. Čuburac je diskvalifikovan iz rijalitija, a po ugovoru koji je potpisao sa produkcijom Zadruge, moraće da plati 50.000 evra zbog kršenja ugovora.

Bebica je jutros priznao cimerima da je sinoć napustio Elitu, kako bi dao izjavu u stanici, a kad se vraćao u Šimanovce, video je auto svog oca.

"Sinoć se vraćamo iz SUP-a, a ovde tatin auto na pumpi već. Video sam ga", pričao je Bebica i tako otkrio da je "pala" prijava.

Pogledajte kako je izgledao napad Čuburca na Nenada Macanovića:

BONUS VIDEO:

This browser does not support the video element.

Bebica stigao u Elitu  Kurir/Petar Aleksić

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!