TV

IMA SINA KOJI JE MALO STARIJI OD MENE, PA AKO S NJIM NE USPE… Starleta šokirala na mrežama - verila se, već merka drugog

Autor Dragana Tomašević

Starleta i Onlifens "cica" Deniz Dejm odgovarala na pitanja pratilaca

Izvor: Antonio Ahel/ATAImage

Starleta i bivša rijaliti učesnica Deniz Dejm, koja je zahvaljujući eksplicitnom klipu iz Zadruge na platformi za odrasle zaradila "dovoljno da kupi stan u Beogradu", odgovarala je na pitanja pratilaca na društvenoj mreži Instagram.

Deniz ovog puta nije pričala o nasilju koje je nedavno doživela na parkingu jednog prestoničkog splava, već o privatnom životu. Na pitanja pratilaca da li ima dečka, Deniz je odgovorila da ima verenika, nakon čega je sve interesovalo koliko on ima godina.

"Prvo, on nije dečko, on je muškarac. Drugo, ima sina koji je malo stariji od mene, pa ako sa njim ne uspe...", rekla je Deniz, a potom se nasmejala.

Dejmova je otkrila i da je on "liberalnih shvatanja", da živi u Parizu, ali i da s njim neće imati decu "jer je imao vazektomiju".

Pogledajte klip o tati i sinu:

BONUS VIDEO:

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!