TV

"MENI JE NEPRIJATNO KAD OVO GLEDAM" Snimak srpskog pevača u "Šarenici" zbunio strance na Tviteru - Šta je ovo? (VIDEO)

Autor Dragana Tomašević

Pevač Filip Baloš izveo pesmu kojom će se takmičiti na izboru za Pesmu Evrovizije, snimak iz "Šarenice" završio na Tviteru!

Izvor: RTS Screenshot

Srbija uskoro bira predstavnika na ovogodišnjoj Pesmi Evrovizije koja će biti održana u Švedskoj. Društvene mreže su već preplavili komentari povodom učešća Zejne, Breskvice i Konstrakte, a sada je u centru pažnje pevač Filip Baloš, koji se našao na izboru i prošle godine.

Filip je gostovao u emisiji "Šarenica" proteklog vikenda, gde je, pred publikom u studiju i igračima folklora, izveo svoju takmičasku numeru "Duga je noć".

Pevač je za ovu priliku osmislio i svojevrsni performans, koji se sastojao u tome da zuri u devojku koja sedi pored njega. Sudeći po komentarima na društvenoj mreži "X" - "ona nije bila oduševljena".

Ta situacija je izazvala burne reakcije tviteraša - jedni su pisali da im je "neprijatno da ovo gledaju", a drugi, mahom stranci i fanovi Eurosonga koji su se zatekli na kanalu s numerama koje će slušati u Švedskoj u maju ove godine, zatekli na Šarenici, pitajući se "kakav je ovo šou".

 Pojedini su pokušali da objasne o čemu je emisija...

Jedni smatraju da je devojci bilo neprijatno, drugi da se Filip izblamirao, ali najviše je onih kojima je sve ovo bilo simpatično i smešno, čak i samom pevaču.

 Tviterašima je posebno bio interesantan snimak iz iste emisije, tokom nastupa Zejne, kada su gledali momke i devojke koji igraju kolo uz numeru "Zejna je najbolja":

 BONUS VIDEO:

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!