TV

VODITELJ ŠUTNUO ZVEZDU FILMOVA ZA ODRASLE NA DAN ZALJUBLJENIH! Krio vezu da se "ne obruka", ona ga snimila na utakmici!

Autor Dragana Tomašević

Voditelj koji je u svojoj emisiji "rasplakao" sve holivudske face Šon Evans, raskinuo je tajnu vezu sa zvezdom filmova za odrasle!

Izvor: YouTube/FirstWeFaest/Instagram/melissastrattonxo

Šon Evans, voditelj emisije "Hot ones" u kojoj njegovi gosti jedu ljuta krilca i, često kroz suze, odgovaraju na pitanja, raskinuo je vezu sa Melisom Straton, zvezdom "bezobraznih filmova" i to samo par sati nakon što je objavljeno da su zajedno!

Raskid se dogodio par sati nakon što je objavljeno da su par, i to na Dan zaljubljenih, a inicirao ga je voditelj, prenosi američki portal TMZ.

Nije poznato koliko su voditelj i glumica bili u vezi, ali pretpostavlja se da je raskid bio posledica snimka Melise Straton, nastalog na Superbolu, u kojem je otkrila da su u vezi. Objava snimka navodno nije prijala voditelju koji je ubrzo i raskinuo sa devojkom.

Objava da su u vezi, a potom i da su raskinuli, zbunila je pratioce na mrežama koji su pisali "da je krio da se ne obruka", ali i pitali "zašto bi krio, ako je već znao šta radi kada su stupili u vezu".

BONUS VIDEO:

(MONDO, D.P)

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!