VIDEO

"STOP! NE MOŽETE TO DA RADITE" Nikola Kojo ljutito zaustavio snimanje Najslabije karike, zaprepašćen potezom takmičara

Autor Anja Konstantinović

Nikola Kojo zaustavio je snimanje kviza nakon jednog poteza takmičara.

Izvor: TV Prva / screenshot

Glumac i voditelj kviza "Najslabija karika", Nikola Kojo koji je nedavno izgrlio takmičare koji su sav osvojeni novac prosledili u humanitarne svrhe, ostao je zaprepašćen onim što su učesnici uradili u novoj epizodi.

Kojoj je ljutito u jednom momentu prekinuo snimanje zbog šaputanja između takmičara rečima: "Stop! To ne smete da radite".

Nakon što je voditelj jednog od takmičara pitao koliko je maksimalno trajanje jedne numere na pesmi Evrovizije, njegov saigrač Dalibor je rešio da mu pomogne tako što mu je rukom pokazao tačan odgovor odnosno broj tri.

Nikola je odmah reagovao uz reči: "Pokazao je čovek kolegi rukom, ne može to da se radi!". Iako je Danijel, kome je pitanje bilo postavljeno rekao da nije ni video da mu saigrač pomaže, voditelj je konstatovao da je reč o principu i da nije pošteno prema ostalim igračima.

Kako je izgledala cela situacija pogledajte u video snimku ispod, a kako se završilo saznaćemo u novoj epizodi pomenutog kviza:

BONUS VIDEO:

(MONDO/A.K.)

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!