TV

STRASNI POLJUBAC GLUMICE I STARLETE! Vrući kadrovi uzburkali mreže: Spremni smo za bludne scene

Autor Anja Konstantinović

Strasni poljubac Kim Kardašijan i Eme Roberts uzburkao je strasti na društvenim mrežama.

Izvor: YouTube/FX Networks/screenshot

Serije "American Horror Story" prikovala je brojne gledaoce širom sveta za ekrane, a interesovanje ne jenjava ni posle 11 sezona. Posle pet emitovanih epizoda 12. sezone, preostale četiri epizode prikazivaće se od 3. aprila, a jedna scena je već sve zaintrigirala.

Hit priča prati život uspešne glumice Ane Viktorije Alkot koju tumači Ema Roberts i njenu problematičnu trudnoću koju okružuju okultni i bizarni događaji, a poslednje sezone već popularnoj ekipi pridružila se i najpoznatija svetska starleta Kim Kardašijan.

Kim tumači lik Šibon Korbin, PR-a Eme Roberts. Zaslužna je za nominacije na prestižnim događajima njene klijentkinje, ali Šibon nije samo poslovni saradnim Ane Alkot, već i prijatelj.

Sada se pojavio novi trejler za preostale četiri epizode 12. sezone u kom vidimo da se između Šibon i Ane rodilo nešto više od prijateljstva. U najavi za drugu polovinu sezone njih dve se strasno ljube.

Scena poljupca Kim i Eme eksplodirala je na društvenim mrežama: "Spremni smo za bludne scene", "Ova sezona će biti najgledanija ikada", Ovo smo čekali", samo su neki od komentara ispod trejlera koji možete pogledati u nastavku:

American Horror Story: Delicate Part Two | Official Trailer - Emma Roberts, Kim Kardashian | FX
Izvor: YouTube/FX Networks

BONUS VIDEO:

(MONDO/A.K.)

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!