"To je sestra Maje Mandžuke": Žena ga prevarila pred kamerama, on šokirao slikama sa zgodnom plavušom

Ivan Marinković objavio sliku sa prijateljicom, bivši zadrugar otkrio o kome je reč

YouTube/Zadruga Official

Rijaliti učesnik Ivan Marinković, bivši muž pevačice Goce Tržan, a uskoro i bivši muž Jelena Marinković, objavio je slike na Instagram storiju koje su za kratko vreme napravile pometnju.

Marinković je pozirao u kolima sa atraktivnom plavušom, za koju su pratioci pomislili da je njegova nova partnerka. Ivan je brzo demantovao ove navode i otkrio da su on i devojka sa slike prijatelji, ali sada je bivši zadrugar Sale Luks, gostujući u emisiji na Red televiziji, otkrio i kome je reč.

ivanmarinkovic79_official / Instagram 

"Je l' ste gledali film 'Munje'? Znate onu plavu devojčicu, tada je bila u usponu, Maja Mandžuka. Majina starija rođena sestra, Mila Mandžuka, zovu je Mila pomeranac zato što drži pomerance, ima 4, 5 pasa, živi u nekom dozidanom potrkrovlju, ali neću da kažem kakvom jer će da me tuže. Iz fine porodice je, mama joj je profesorka, gospođa Danka, režiser filma "Vukovar, jedna priča". Ivan je sada s njom, on je nešto krije, ona ima istetovirane pomerance i dugo je živela na Kipru", rekao je između ostalog Sale Luks.

Poslušajte:

Srpska glumica Maja Mandžuka proslavila se nakon svoje prve uloge u filmu "Munje". Glumica već neko vreme živi u Americi, a nedavno smo imali prilike i da je gledamo u nastavku ovog filma, ali i saznamo da joj se svojevremeno udvarao Ronaldo.

Ovako ona sada izgleda:

 BONUS VIDEO:

This browser does not support the video element.

Ivan Marinković ulazi u zadrugu 6  Kurir

(Telegraf, MONDO, D.P)

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!