Iznenađenje za kraj, Gastoz ušao u Elitu: Očekuju ga od 1. sezone, a ova takmičarka odmah zagrebala na kapiju

Rijaliti zvezda, poznati jutjuber i pevač, Nenad Marinković Gastoz, uselio se u Elitu 8, kao specijalno iznenađenje koje je produkcija držala u strogoj tajnosti.

Antonio Ahel/ATAImages

Reper i jutjuber, Nenad Marinković Gastoz, je novi učesnik "Elite 8". On ima veliko iskustvo u učešću u rijalitijima, ali se neko vreme nije pojavljivao u ovim formatima, jer je mesecima živeo na Tajlandu, gde je jednom prilikom i uhapšen.

Voditeljka Dušica Jakovljević najavila ga je ovim rečima:

"Došao je iz Francuske i proslavio se kao jutjuber a onda je postao jedan od najpoželjnijih muškaraca na Balkanu, zato što je spontan i svoj, takav ne postoji. Nenad Marinković Gastoz", rekla je euforično Dušica.

Antonio Ahel/ATAImages 

Nenad je ušao sa polomljenom nogom, pa je otežano hodao, a Dušica mu je pritekla u pomoć.

TV Pink Printscreen 

Takmičari nisu krili iznenađenje kada su ga ugledali, ali je šou na kratko "ukrala" nova zadrugarka, koja je napravila haos na imanju. Ivana Keneški lupala je na kapiju, uništavala imanje i obarala kante za đubre.

"Vodite me napolje", drala se ona, a zatim briznula u plač.

Inače, pobesnela je jer su joj saopštili da su se u javnosti pojavile njene gole fotografije i da su objavljene u svim medijima.

Gastoz je nedavno, podsetimo, bio u pritvoru na Tajlandu preko 70 dana. Od tada je, kako ističe, dobio pregršt loših komentara, a sada je poželeo da narodu dokaže kakav je zapravo i popravi im mišljenje. Od prve sezone "Zadruge" ljudi su ga priželjkivali, pogotovo u sezonama kada je bila Luna Đogani jer se spekulisalo o njihovoj romansi, ali Marinković nikada nije ušao. Ističe da je sad idealno vreme i da jedva čeka da upozna nove učesnike.

Pogledajte kako je izgledao tokom ulaska na imanje u Šimanovcima:

Bonus video: 

This browser does not support the video element.

Nova učesnica zasenila sve svojim dekolteom  Kurir

(Telegraf/MONDO/Marina Cvetković)   

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!