"Izlazio sam s ku*vama umesto sa majkom": Gastoz zamalo zaplakao u emisiji, otkrio zbog čega se najviše kaje

Nenad Marinković Gastoz je iznenađenje nove sezone rijalitija Elita

YouTube/VOSTCAST/screenshot

Nenad Marinković Gastozušao je u osmu sezonu rijaliti programa Elita kao iznenađenje produkcije, a nakon par dana provedenih u Šimanovcima, dobio je priliku da predstavi sebe i svoj privatni život.

U sinoćnjoj emisiji su takmičari govorili na šta su najviše ponosni u životu, ali i zbog čega se kaju. Kada je došao red na Gastoza, zamalo nije zaplakao.

Pročitajte još: Gastozov pradeda izgovara čuvenu repliku u kultnom filmu: Stanojlo glumio u "Ko to tamo peva" i "Maratoncima"

Nenad je istakao da se kaje što nije više vremena provodio sa njom.

"Vezuje se za moju majku to, shvatio sam koliko mi je značila, kad sam je izgubio. Popularnost i lova su mi ušle u uši. Kapirao sam kao majka je tu, čekaće me. Izlazio sam sa k**vama, a trebalo je sa majkom. Kad je otišla, shvatio sam sve. Mislio sam da će majka da mi živi srećno", rekao je Gastoz.

Kada ga je voditeljka upitala "da li ga jede što nije bio više s njom", rekao je: "Jede me, ali ajde nešto drugo, a ne majka...".

BONUS VIDEO:

This browser does not support the video element.

Druga grupa Elitara ulazi u studio, Bebica se predomislio, ulazi sa devojkom  Kurir

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!