Klala svinju i tukla Jelenu Golubović: Večeras počinje Farma, a ova učesnica je obeležila skoro sve prethodne sezone

Zorica Marković rekla šta misli o aktuelnim učesnicima Farme 8 koji se večeras useljavaju na imanje

YouTube/Farma 6/printscreen

Večeras na televiziji Pink počinje osma sezona Farme, koja se posle skoro 10 godina ponovo emituje na televiziji Pink. Jedna od učesnica koja je nekoliko puta bila na Farmi, Zorica Marković, rekla je po čemu pamti imanje u Lisoviću.

"Ja sam posebno vezana za taj format i po meni je to bio najlepši rijaliti zato sam i učestvovala toliko puta i zaista mi je drago da sam bila deo te priče koja je bila jako gledana i interesantna. Drago mi je da je Pink to ponovo pokrenuo i da ćemo imati priliku to da gledamo. Tamo su ulazile velike zvezde i imena i bilo je jako lepo koliko je bilo i teško", rekla je Zorica, a potom prokomentarisala dobro poznate učesnike koji će se od večeras takmičiti na novoj Farmi.

Pročitajte još: Učesnici Farme uhvaćeni u karantinu: Pogledajte ko će se narednih 100 dana vrzmati po imanju bez struje

"Ja sam neko ko ne podržava rijaliti igrače, ja sam sve njih doktorirala i mogu da vidim da li je neko potencijal. Ovi stari ne znam da li imaju nešto da pruže, neću podržavati nikog naravno. Sa Majom sam se jako svađala i ona je donekle obeležila moje učešće tamo, da nije bilo nje možda ne bi bilo toliko gledano. Sa Jelenom sam takođe imala žestoke sukobe, čak smo se i polivali zbog nekih bezlazlenih stvari ali ne bih ja to uzimala ništa za ozbiljno. Ne dao Bog da je neko video kako se mi tučemo jer ne bi valjalo. Golubovićka stalno vrti istu priču, ista filozofija, isto rastojanje, sve je to viđeno već ko zna koji put i dosadno. Ja ne znam kome je ona više interesantna i šta ima da pruži. Njoj samo još Čupa fali da obnovi romansu na senu i mislim da je to vrhunac", rekla je Zorica, a potom izdvojila nekoliko događaja koje pamti sa Farme.

Instagram/zoricamarkovic_official 

"Bilo je dosta interesantnih stvari, znali smo mi i da se posvađamo i dosta se radilo, najteže je bilo kad padne kiša, pa bude blato i onda treba zagrejati vodu, ali dobro meni to nije bilo nepoznato jer sam rođena u takvom okruženju. Najviše u sećanju će mi ostati pad pokojnog Ekrema kad se napio, pa teturao sve vreme. Takođe Kristijan kad je jurio ovcu i pao u neku rupu koja je bila poprilično duboka i čovek je samo nestao od jednom, to je bio haos neviđeni. Pa pečenje rakije, takođe svaki Prokin dolazak kad nam donosi nove životinje to je bilo ludilo. Za mene je lično bilo najteže kad nam je jedne zime doneo svinju zaklanu od 120kg i oni svi kao ne znaju kako se kolje pa sam morala ja sve to da preuzmem".

Zorica Marković MONDO  YouTube/MONDO

(Pink, MONDO, D.P)

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!