Pojavio se kao vitez na konju, pa propao kroz rupu: Urnebesan snimak Kristijana Golubovića kruži mrežama

Počela je "Farma 8", a poslednji učesnik koji j eušao na imanje je Kristijan Golubović koji je došao na konju sa krunom i plaštom.

ATA AHEL

Prvi gazda u rijalitiju "Farma 8", Kristijan Golubović, sinoć je ušao kao poslednji, 23. takmičar u ovoj sezoni. Iako je dobio određene povlastice, čini se da ga je tempo života iscrpeo.

Nakon turbulentnih dana, Golubović (54) se umorio od napornih poslova i zaspao je nasred stola dok su drugi ukućani razgovarali. Njegovo spavanje izazvalo je smeh među cimerima, koji su se zabavljali dok mu je glava padala.

Kristijan Golubović zaspao na Farmi  Youtube / Pink

Probudio se tek kada je čuo galamu u dvorištu, zbunjeno gledajući oko sebe. "Šta se dešava?" upitao je pospani Kristijan, nesvesno prikazujući koliko mu je nedostajao san u prethodnim danima. Produkcija je čuvala Kristijana Golubovića za sam kraj, kao iznenađenje, a pred okupljenim fotografima i medijima pojavio se kao vitez na konju, sa sve plaštom.

Kada je sišao sa konja, Golubović se uputio ka studiju, kada se sapleo i propao kroz rupu

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

 je pokušala da ga upozori, međutim, bilo je kasno.

Kristijan Golubović pao u studiju na ulasku u Farmu 8  Youtube / Pink

"Ovo će da bude trending! Kralj ne može da propadne. Nisam video rupu", prokomentarisao je Golubović zadihan.

Pogledajte još slika imanja:

Bonus video:  

This browser does not support the video element.

Kristijan Golubović  Kurir

 (Telegraf/MONDO/Marina Cvetković)  

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!