"Očeva porodica pokušala je da me ubije": Jeziva sudbina učesnice "Farme 8" ledi krv u žilama

Marija Al Ravashdeh u predstavljanju publici govorila je o stravičnim detaljima iz života.

Youtube printscreen / Pink.rs

Sinoć je na "Farmu 8" ušla Marija Al Ravashdeh, a njena životna priča dirnula je mnoge gledaoce. Marija, rodom iz Jordana, ima 32 godine i u rijaliti je ušla sa željom da obezbedi bolju budućnost za sebe i svoju majku.

Tokom uvodnog govora, otvorila je dušu i otkrila stravične detalje iz svog života.

Učesnica Farme 8 Marija Al Ravashdeh  Youtube / Pink.rs

"Lekari su me otpisali, a očeva porodica je pokušala da me ubije! Ulazim zbog bolje budućnosti sebe i svoje majke. Rodom sam iz Jordana, imam 32 godine. Bila sam životno ugrožena i pobegla sam ovde. Želim da se čuje moja priča, da ljudi imaju svest da postoje i gore stvari u životu od njihovih", rekla je Marija.

"Živim sa majkom u 13 kvadrata, želim da nam kupim stan. Kad sam došla iz Jordana živela sam sa babom, a ona me je mrzela jer sam iz mešanog braka, otac mi je Arapin, maltretirala me je. Udarac u glavu se desio potom od strica, dva puta u glavu, iza kuće. Bila sam klinički mrtva, proglasili su me mrtvom, zvali su porodicu po leš, po telo moje. Rekli su onda da sam upala u duboku komu i da ću biti biljka ako se probudim, međutim ja sam se probudila i bila okej, to je bilo čudo", rekla je potom kroz suze.

ATA A A AHEL 

"Želim da napravim nešto od svog života, vreme ide", zaključila je hrabro pri ulasku na imanje rijalitija.

Pogledajte još Marijine fotografija sa ulaska na Farmu:

Bonus video:

This browser does not support the video element.

Kristijan Golubović na spektakularan način ulazi na Farmu  Kurir

 (Telegraf/MONDO/Marina Cvetković)  

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!