U "Seranovima" nas zasmejavali do suza: Dijega i Santjaga sada ne biste prepoznali

Ovako sada izgledaju glumci koji su igrali braću Dijega i Santjaga u seriji "Seranovi".

YouTube/ Movies Stuff

Serija "Seranovi" doživela je veliku popularnost u mnogim zemljama širom sveta, ali i u Srbiji gde je važila za jednu od najgledanijih.

Glavni likovi postali su velike zvezde, a 2008. godine našu prestonicu posetili su Natalija Sančez i Viktor Elijas koji su u seriji tumačili jedne od omiljenih junaka Tete i Gilje. Ipak, druge junake takođe niko nije zaboravio, a serija se reprizira i dan danas.

Nema ko se ne pamti anegdote braće Serano - romantičnog Dijega, kojeg igra glumac Antonio Resines i luckastog i zadrtog Sanjaga, kojeg tumači Hesus Bonilja, čiji je odnos mnoge zasmejavao do suza. Mlađi junaci odrasli su ispred kamere i kroz sezone koje su snimane od 2003. do 2008. godine, dok su njih dvojica vidno ostarili.

Naročito sada 21 godinu kasnije, kada bi ih malo ko i prepoznao.

Ovako izgledaju Dijego i Santjago:

PROČITAJTE JOŠ: OVAKO DANAS IZGLEDAJU TETE I GILJE IZ "SERANOVIH": Srbija ih je obožavala u hit seriji, otkriveno i čime se sada bave!

BONUS VIDEO: 

This browser does not support the video element.

Ilda Šaulić  Kurir

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

(MONDO/ Katarina Bojović)