Dragana ludela za njim, on oženio voditeljku: Ovako danas izgleda VB učesnik, Sava posle razvoda pokazao i novu ženu

Savo Radović sa suprugom došao na slavlje kumova Lune i Marka Miljkovića

Antonio Ahel/ATAImages

Pre 17 godina Srbija je gledala rijaliti Veliki Brat u kojem je, između ostalih, učesnik bio i Sava Radović, momak poreklom iz Srbije koji živi u Nemačkoj, gde se oprobao u istom formatu.

Tada je za njim "ludela" Dragana Vranješ, s kojom je kratko bio u vezi, ali je nakon završenog učešća u rijalitju, oženio tadašnju voditeljku Irinu Vukotić.

Sava i Irina su se venčali ubrzo nakon njegovog izlaska, u avgustu 2007. godine, kada su održali intimno venčanje u Nemačkoj. Mnogi su komentarisali da su njih dvoje u to vreme bili najlepši estradni par i predviđali im dug i uspešan brak.

Instagram/rentasava/screenshot 

Iako su se na početku lepo slagali, posebno u periodu kada su dobili ćerku, par je odlučio da stavi tačku na svoj brak posle dve i po godine zajedničkog života. Irina se iselila iz stana i podnela papire za razvod, a iako jedno drugo ne spominju u javnosti, jednom prilikom su otkrili da ih je razdvojio posao i česta putovanja.

U to vreme Radović se zaposlio kao turistički vodič u jednoj domaćoj turističkoj agenciji, a na putovanje u Španiju poveo je novu devojku Mariju, koju je tada predstavio javnosti.

Ni ta veza nije potrajala, jer je ubrzo nakon toga uhvaćen sa Jelenom Vučković, ćerkom Goce Božinovske. Iako su delovali kao skladan par, Sava i Jelena su raskinuli posle nekoliko meseci zabavljanja.

Sreću je konačno pronašao pored izabranice Željke, sa kojom je već godinama zajedno i sa kojom je dobio dva sina.
Danas živi na relaciji Nemačka - Beograd, ima uspešan privatni biznis, a iz javnosti se u potpunosti povukao.


Sava se sa suprugom pojavio kod kumova Lune i Marka Miljkovića, koji su slavili krštenje starije ćerke i Markov rođendan.

  Pogledajte kako izgleda Savina supruga:

 (Kurir, MONDO, D.P)

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!