"Očuh je ulazio u moju sobu, a mama je rekla 'šta fali'": Stravična priča učesnice Farme, ispovest zgrozila gledaoce

Učesnica rijalitija Farma u razgovoru sa Jelenom Golubović otkrila jezive detalje

Farma/RTV Pink

Učesnica Farme 8 Aleksandra Babejić ispričala je Jeleni Golubović jezive stvari iz svoje prošlosti. Aleksandra tvrdi da ju je baba jurila nožem da je ubije zbog nasledstva, ali da to nije jedina jeziva stvar koja joj se dogodila.

"Da nisam uspela da pošaljem poruku, sada bih bila u grobu. Baba me je jurila nožem po kući, jer sam jedini naslednik", pričala je Aleksandra Jeleni Golubović i nastavila:

"Ja sam samo tražila majčinsku ljubav i da me neko pita kako sam. Javila mi se Gaga", rekla je Aleksandra, misleći na pevačicu Gagu Filipović, koja ju je usvojila.

Pročitajte još: "Očeva porodica pokušala je da me ubije": Jeziva sudbina učesnice "Farme 8" ledi krv u žilama

Jelena je potom pitala Aleksandru da li je istina da je krila od oca da ga majka vara: "On je umro zbog sekiracije od razvoda. Dobio je rak i umro je za tri dana", rekla je Aleksandra i dodala da je zbog tog nasledstva imala problem sa babom, a onda otkrila i šta se posle desilo s majkom.

Farma/RTV Pink 

"Njen sadašnji muž je ulazio kod mene u sobu. Šta misliš koje su mu bile namere? Moja majka je na sve to rekla komšijama: "Pa šta fali da ona spava sa njim i nama rodi dete", šokirala je Aleksandra Babejić svojom pričom.

Šta je Aleksandra sve ispričala pre ulaska na Farmu?

"Na Farmu ulazim zbog svoje životne priče koju bih volela da podelim sa svima. Mnogo toga sam nosila na svojim leđima i preživela. Slično onome kroz šta je prošla Milica Kemez. Imam dva polubrata. U detinjstvu sam imala lepih stvari do svoje 16. godine. Tada su se rastali moji roditelji, a tu je bilo još nekih stvari koje su se dešavale. Sa majkom ne pričam, otac mi je divan čovek. Usvojena sam. Usvojila me je pevačica Gaga Filipović i ona između ostalog jeste razlog što sam danas ovakva. Prema majci nemam osećaj da treba da joj se približim zbog svega što se dešavalo. Upalim joj sveću za zdravlje i pomolim se Bogu i to je to. Ni sa polubraćom nisam u kontaktu, oni su uz mamu i zbog toga nemamo kontakt. Na sahrani svog oca, umesto da budem dete koje pati baka me je slala u prodavnicu, izbacila iz kuće i nožem nasrnula na mene. Svi su radili kako su umeli, ja sam Božije dete".

BONUS VIDEO:

This browser does not support the video element.

Jelena Golubović presrećna što je Kristijan s njom u rijalitiju  Kurir

(Blic, MONDO, D.P)

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!