"Ana Radulović se razvela, čestitam joj": Kolega s Pinka šokirao u emisiji, rekao i šta će njen bivši muž sad da uradi

Milan Milošević čestitao koleginici razvod od Mirčeta Radulovića

Pink screenshot

Voditeljka rijalitija Elita na Pink televiziji Ana Radulović, objavila je juče da se razvodi od supruga, pevača Mirčeta Radulovića, posle 18 godina braka. Par je u zajedničkom saopštenju otkrio i da "razlog nije treća osoba" i zamolio medije za razumevanje.

Ipak, to nije sprečilo njenog kolegu Milana Miloševića da joj na televiziji Red, na kojoj je Ana donedavno radila, čestita razvod.

Pročitajte još: "Nije ga zanimalo što je udata": Bogati Turčin jurio Anu Radulović, raskinuo sa srpskom manekenkom, a njoj slao piće

ATA / Amir Hamzagić 

"Sasvim normalno je danas i civilizovano razvesti se. Mislim da su Ana i Mirče ovo odlično uradili, saopštenje mi se sviđa. Bez neke zle krvi. Vidim da je on već obrisao sve zajedničke fotografije na Instagramu. Ostavio je samo nekoliko svojih i par slika sa sinom, ali prate se i dalje na Instagramu. Što će, ja mislim, vrlo brzo da se promeni i da će se otpratiti. Ja im čestitam na razvodu. Razvod je napravljen da bi se brakovi okončali. Čim postoji zakonski razvod, treba da ga upražnjavamo", rekao je Milan Milošević.

 BONUS VIDEO:

This browser does not support the video element.

Ana Radulović: Dobila sam izvinjenje od Ivana Marinkovića, a burmu i dalje ne nosim  Kurir

(Blic, MONDO, D.P)

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!