"Porodično blago" nikad nije završeno: Otkrivena velika tajna, serija imala još 30 epizoda, svi gledali pogrešan kraj

Omiljeni junaci hit serije su imali "još epizoda da snime"

RTS screenshort

Kultnu seriju "Porodično blago", premijerno ste pogledali pre 25 godina. Ostvarenje Siniše i Ljiljane Pavić se godinama reprizira na Javnom servisu, a krije tajnu koja je tek sada otkrivena.

Slobodan Terzić dramaturg, filmski i televizijski reditelj i prijatelj Siniše Pavića, gostujući na RTS-u, otkrio je, između ostalog, da serija "Porodično blago" nije završena.

"U biti svih tih serija je porodična priča. U temi je uvek neki novac koji će se naslediti ili će doći ujak iz Amerike i doneti dolare, dolazak do tih novaca je priča. Ja ne znam nijedan roman koji prikazuje raspad Jugoslavije kao što je Boilji život. U srećnim ljudima samo se zovu Srećni ljudi, a u osnovi je topla ljudska priča", rekao je Terzić i nastavio:

YouTube/screenshot/Tika Špic 

Pročitajte još: Ko je živeo na najpoznatijoj adresi u Beogradu: Ovo je velika Tajna Topolske 18 i ima veze sa Sinišom Pavićem

"Serija koja je bila zapostavljena je Porodično blago. Imala je problem što nije završena. Trebalo je da ima 100 epizoda, prvo je prekinulo bombardovanje, pa 5. oktobar. Marketing je tad počeo da meri gledanost i rekli su kad se pojavi serija, izgleda kao Mont Everest. Ulice su bile prazne, a serija je skinuta kao tekovina Miloševićevog režima. Pavić je rekao 'dajte mi ljudi nekoliko epizoda da završim priču, trebalo je da bude prikazano i veliko suđenje Listeru. Šteta za tu seriju, jer je to od velikih serija bila najbolje napisana", rekao je on u emisiji "Oko".

Porodično blago kraj  YouTube/Muzej RTV

 (MONDO, D.P)

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!