Jovana iz Kraljeva bila hit u Velikom Bratu: Skidala se gola, pravila skandale, a danas izgleda skroz drugačije

Jovana Pavlović je bila jedna od omiljenih učesnica Velikog Brata. Iako su kamere uspele da je snime bez odeće, gledaoci su pomno pratili svaki njen korak zbog nečeg drugog - svađe!

YouTube/screenshot/Veliki Brat

Jovana Pavlović iz Kraljeva bila je jedna od učesnica prvog izdanja rijalitija Veliki Brat koji je u Srbiji emitovan 2009. godine. Jovana je u rijaliti ušla kao promoterka i igračica, a ukućani i gledaoci su je zapamtili po žučnim raspravama sa ostalim ukućanima.

Najviše se svađala sa Dragicom Janičić. Podsetite se:

Jovana i Dragica svađa  YouTube, MONDO portal

U kući Velikog Brata dešavali su se pehovi zbog kojih je cela nacija mogla da je vidi golu, a plavuša koja se proslavila u ovom rijalitiju, rešila je da se nakon napuštanja takmičenja povuče s javne scene.

Poslednjih godina je eksperimentisala sa frizurama, udala se - sada se preziva Spasojević, i dva puta se ostvarila u ulozi majke.

Pogledajte kako je izgledala nekad, a kako sad:

 BONUS VIDEO:

This browser does not support the video element.

NJIH DVE SU MAKSIMALNO ISKORISTILE UČEŠĆE U RIJALITIJU! Jedna kupila stan i ima 25 zanimanja, druga dobro zarađuje od jutjuba  Kurir teleivizija

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!