Ceca, Cvele i Milan o izazovima glumačkog poziva u “Pusti brigu”

Svetlana Ceca Bojković, Svetozar Cvetković Cvele i Milan Marić, gosti su emisije “Pusti brigu” na Kurir televiziji

Promo

Ove nedelje u studio vašeg omiljenog nedeljnog popodneva "Pusti brigu", kao i do sada stižu ekskluzivni gosti. Dovoljno je reći da su gosti Ljiljane Stanišić i Dejana Šutanovca, Svetlana Ceca Bojković, Svetozar Cvetković i Milan Marić. Uz pratnju benda Miloša Vujanovića, sjajni glumci odgovarali su na sva pitanja koja se tiču njihove karijere i privatnog života

Promo 

Milan Marić će pričati o svom “glumačkom ocu”, Svetozaru Cvetkoviću, ističući da je on prava podrška mladim glumcima, jer je pre svega dobar pedagog. Ceca Bojković će gvoriti o svojim istaknutim i omiljenim ulogama, ali i o tome kako “sanja replike” iz odredjenih uloga kojima nije bila zadovoljna kako ih je igrala tada, pre 20, 30 godina. Pričaće i o tome kako su sarađivali sa svojim mnogobrojnim “glumačkim partnerima”, kakvo je bilo iskustvo igrati eksplicitnije scene sa kolegama suprotnog pola, čemu će se pridružiti i Milan, deleći svoje iskustvo u vezi sa snimanjem škakljivih scena. Čućete da li kritički gledaju na kolege kada su u ulozi publike, da li im upućuju kritike, ili ih zadrže sa sebe, i još mnogo toga zanimljivog, što se tiče njihovih profesionalnih i privatnih života.

Dejan Šutanovac daje vam novi predlog i recept za nedeljni ručak- zelena ćuretina sa brokolijem i lagani krem od jagoda za dezert.

Mnogo muzike, zanimljivih priča, smeha i ukusne hrane, čekaju vas i danas od 16h na Kurir televiziji u novoj emisiji “Pusti brigu”.