Greške u "Porodičnom blagu" koje su vam garant promakle: Gledali ste pogrešan kraj, 5 puta napravljen isti propust

Ma koliko da je serija reprizirana, mnogi ipak nisu primetili ove greške.

YouTube/screenshot/Domaći filmovi i serije

Serija "Porodično blago" autora Siniše Pavića i dalje je izuzetno popularna među svim generacijama, čak i nakon mnogo ponovnih emitovanja. 

Podsetimo, serija prati dogodovštine porodice Gavrilović, koja živi u beogradskom naselju i pokušava da se snađe u svakodnevnim situacijama, često uz humoristične zaplete. Posebno su omiljeni likovi braća Tika Špic i Đoša, čije su avanture postale legendarne među publikom. Serija je poznata po toplini, humoru i realističnom prikazu života običnih ljudi, te ne čudi što je osvojila srca mnogih.

YouTube/screenshot/Tika Špic 

Međutim, mnogi ne znaju da je ovo ostvarenje imalo i neke propuste. Tako, sama serija nikada nije bila završena zbog Miloševićevog režima - trebalo je da ima 100 epizoda, prvo je prekinulo bombardovanje, pa 5. oktobar. 

Tako su mnogi gledali praktično pogrešan kraj, s obzirom da je finale trebalo da bude veliko suđenje Listeru. 

Međutim, to nije jedina, uslovno rečeno, greška. 

Svi znamo da je Tika Špic (Predrag Smiljković) u svom autu prevozio zlato i da je često imao problema u saobaraćaju. E baš za njegov auto se vezuju mnoge greške.

RTS screenshort 

Tako se kola pojavljuju u pet različitih scena sa velikom promenom. Svaki put ima drugačije tablice.

Čuveni Golf 2 se prvi put pojavljuje u 11 epizodi, gde tablice glase: "LE 127-597", zatim u 29 epizodi dok pauk nosi auto vidimo da tablice postaju "LE 102-991".

Pritnscreen/YouTube 

U toj epizodi mu je pauk odneo auto, a već u sledećoj epizodi Tika svoj auto uzima nazad sa parking servisa, ali sa drugim tablicama "LE 100-652".

Pritnscreen/YouTube 

U novoj epizodi (37)dok Tika čeka da ga neko “promine” jer mu je crna mačka prešla put u njegov auto ulazi grobar i tada vidimo petu registarsku tablicu sa oznakom "LE 152-141".

Pritnscreen/YouTube 

U istoj epizodi Paja Pandurović zvani Trošak vodi Stojkoviće na pijacu u potragu za Jogy dušekom, a kombi ujka Žitomira (Branimir Brstina) ima identičnu tablicu "LE 152-141" koja je do malopre bila na Golfu Tike Špica.

Pritnscreen/YouTube 

Da li ste primetili ove greške? Pišite nam u komentarima.  

Bonus video:

This browser does not support the video element.

KULTNA SERIJA "SILA" OD VEČERAS NA KURIR TELEVIZIJI! Priča o otmici začinjena ljubavnim zapletom koja je napravila revoluciju!   kurir televizija

Izvor: Kurir.rs/ Mondo Jelena Sitarica

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!