Prošlo je mesec i po od finala Lige šampiona, a ako se ne sećate golova koje je Liverpul postigao protiv Totenhema, onda sigurno pamtite Kinsi Volanski.

Zanosna plavuša utrčala je na teren stadiona "Vanda Metropolitano" i očas posla "otela slavu" fudbalerima, a nije trebalo dugo da se sazna da je ona u stvari devojka Vitalija Zdoroveckog i da je reklamirala njegov YouTube kanal.

/FINALE JE PREKINULA DEVOJKA RUSKE YOUTUBE ZVEZDE (FOTO)/

Od trenutka kada je uhvaćena - do onog kada je puštena iz pritvora - umnogostručio se broj njenih pratilaca na Ingagramu, a Vitali je dobio opasnu reklamu...

Pokušao je Rus da upadne i na Kopa Amerike, navodno ga je policija prepoznala i fizički sprečila u tome, da bi potom ovaj "eksperiment" izveo i tokom finala Svetskog prvenstva u kriketu koje se igralo između Engleske i Novog Zelanda.

A, ko je utrčao na teren? Pa, njegova majka!

Elena Zdorovecki nije bila uspešna kao Kinsi Volanski, ali je takođe izreklamirala svog sina koji se ubrzo oglasio na društvenim mrežama.

"Moja mama je pokušala prekinuti Svetsko prvenstvo u kriketu. Moja mama je luda!", napisao je Vitalij na šta je Kinsi dodala da je u pitanju "najzločestija majka ikada", a i njenoj "svekrvi" je skočio broj pratilaca na Instagramu.