Džena Filips (21) otvorila je nalog na "OnlyFans" platformi kako bi pored svog primarnog posla dodatno zarađivala novac.

Nakon 18 meseci objavljivanja sadržaja svojstvenog toj mreži, shvatila je da svoj "fetiš" može dodatbo da unovči.

Džena voli da se ponaša poput psa.

"Uvek sam se ponašala kao pas, ali isprva ne na seksualni način. Znala sam se pretvarati da sam štene kad sam odrastala", rekla je.

@puppygirljenna

I love to bounce! ##fyp##foryou##prank##lol##funnyvideos##viral##tiktok##puppylife##puppydog##puppygirljenna##puppycheck##puppychallenge

♬ Puppy Dog (Bouncin in the Box) - RxckStxr

"Kad se sada osvrnem na to, nekako je uvek bilo tu. Jednostavno nisam znala da postoji scena - mislila sam da je to samo moja ličnost".

Ona je rekla da je upoznala dvojicu muškaraca koji su joj otvorili oči pred činjenicom da je njen fetiš cela supkultura, pa se takvom sadržaju odlučila i posvetiti.

Od marta je stekla više od 215 hiljada pratilaca na TikToku, dok je putem "OnlyFansa" počela zarađivati 10 hiljada dolara mesečno.

Jednom prilikom je otrkila i da je napustila svoj posao, jer od ovoga odlično zarađuje.

"To je suludo", izjavila je.

"Nikad nisam mislila da će moju čudnu pseću naviku gledati široka publika ili da će toliko ljudi to voleti/brinuti. Još uvek ne mogu da verujem.", rekla je Džena.

@puppygirljenna

I was REALLY hungry ##fyp##foryou##prank##lol##funnyvideos##viral##tiktok##puppylife##puppydog##puppygirljenna##puppycheck##puppychallenge

♬ original sound - puppygirljenna

Njen TikTok sadrži videozapise na kojima jede pseću hranu, pravi nered i naređuje joj se da izađe, puzi okolo s teniskom lopticom u ustima i izvodi druge pseće pokrete, često noseći ogrlicu.

Budite bolje informisani od drugih, PREUZMITE MONDO MOBILNU APLIKACIJU.