Ove dame su situaciju sa pandemijom obrnule u svoju korist. Sve su imale tradicionalne poslove, kojima ili nisu mogle da nastave da se bave, ili su jedva “spajale” kraj s krajem. Međutim, postoji tržište i za ljude poput njih - svaka je pronašla svoju nišu, i to na osnovu zajedničkog fetiša!

Džena Filips je radila kao optičarka, ali nije sanjala da će njena opsesija imitiranja psa naići na toliko istomišljenika, do te mere da će joj postati glavni izvor prihoda!

Džena snima sebe kako obavlja sve “pseće” aktivnosti: jede iz pseće činije, trči za lopticom, hoda četvoronoške na povocu, a onda to sve objavljuje na Onlyfans platformi i naplaćuje i do 1200 dolara po jednom videu. Što su želje obožavaoca luđe, to je cena viša!

Jaela Volk je bivša balerina, čiju je profesiju pogodila pandemija te su joj svi nastupi otkazani. Međutim, našla je način da svoju fizičku spremnost i fleksibilnost unovči na nešto alternativniji način. Njeni videi u različitim pozama imaju nekoliko stotina hiljada pregleda, a to je samo vrh ledenog brega u odnosu na ono šta obožavaoce čeka na Onlyfans sajtu, ukoliko su spremni da odreše kesu!

Ova popularnost je dovela do bizarnog “sporednog” posla - Jaela prodaje nošen veš, čarape, sportsku opremu, pa kaže da joj više uopšte nije potrebna veš mašina, jer sav nošen veš rasproda!

Koje je vaše mišljenje o unovčavanju fetiša?