• Izdanje: Potvrdi
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne sme biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste poslali vest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Šampion u proždiranju pice

Japanac Takeru Kobajaši pobedio je u takmičenju najvećih ljubitelja kalcone.

Japanac Takeru Kobajaši pobedio je u takmičenju najvećih ljubitelja kalcone.

Kobajaši (31) je u takmičenju lanca restorana "Pica hat" pojeo skoro šest celih "P'zona", kalcona sa sirom, kobasicom, paprikom, lukom i paradajz sosom. Jedan "P'zon" težak je skoro pola kilograma!

Japanac je za šest minuta u sebe strpao pet celih i tri četvrtine kalcone, dok je njegov protivnik, Amerikanac Džoi Čestnat (25), pojeo "samo" pet i po.

Kobajaši je otkrio da je njegov trik za brzo proždiranje kalcone konzumiranje mnogo vode, koja omekšava koricu i olakšava gutanje.

"Obožavam picu, i svaki put je jedem kada dođem u SAD", rekao je šampion.

Gastronomski rivali poznati su po takmičenjima u kojima se broji ko može da pojede najviše hot-dogova. Njihov sledeći "meč" zakazan je za 4. jul.

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspešno poslat.

Vaš komentar je prosleđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

SERIJE