Nakon urnebesnog snimka papagaja koji je "zapretio" svom vlasniku, još jedan njegov srodnik postao je hit na mrežama kada je napravio pravu pometnju u jednom naselju na Floridi. Popularna vrsta papagaja plavočeli amazonac je strastvena pričalica zbog čega bi svi vlasnici trebalo da paze šta pričaju s njim da se ne bi našli u neprijatnoj situaciji, jer će sigurno zapamtiti sve što čuju.

Zbog svoje nepažnje jedan stanovnik Floride otvorio je vrata doma policijskoj patroli zbog prijave komšija. Vlasnik papagaja, Džejson je u svom dvorištu popravljao auto kada ga je prekinula policija, jer se iz njegove kuće čulo glasno zapomaganje:

"Upomoć! Pustite me napolje", a komšije su pomislile da se neko od ukućana davi u bazenu i hitno alarmirale policiju.

Galamu je sve vreme u stvari pravio četrdesetogodišnji papagaj Rambo, koji ima naviku da bez razloga viče šta god mu padne na pamet. Rambov vlasnik policiji je objasnio da njegova porodica papagaja ima od detinjstva, pa je već oguglao na njegovu viku, kao i da su njegov brat i on papagaja učili raznim smicalicama kako bi se našalili s roditeljima.

Snimak je osvanuo na mrežama i sve nasmejao:

BONUS VIDEO:

NAJSLAĐI STANOVNICI ZOO VRTA: Ovi papagaji pevaju OPERSKE ARIJE, pričaju španski, a zbog OVOG ih svi OBOŽAVAJU (KURIR TELEVIZIJA)  Kurir televizija

(MONDO/A.K.)

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!