Pre samo nekoliko godina ukrajinska influenserkaAnastasija Pokreščuk (36) bila je plavuša prirodnog izgleda, a onda je odlučila da sama sebi ubrizgava filere u lice, tačnije jagodice, "kako bi izgledala lepše", nakon čega se prepustila iskusnim rukama plastičnih hirurga koji ih s vremena na vreme "dopumpavaju".

Postala je poznata kao "žena s najvećim obrazima na svetu", a dodelili su joj i titulu "najružnije žene Instagrama". Estetskim zahvatima drastično je promenila izgled. Svakako, najveća promena je vidljiva na licu, u koje je Anastacija ubrizgavala filere i na to je potrošila 1.500 funti. Pored obraza, napumpala je i usne, grudi, zadnjicu, stalno odlazi na botoks...

Bez obzira na to šta drugi misle, Anastasija ipak više voli svoj veštački izgled. Prve filere je u jagodice ubrizgala kada je imala 26 godina, a od tada su samo rasle:

Instagram/justqueen88/screenshot Anastasija Pokreščuk

"Zaista me nije briga što drugi govore jer ovo je moje lice. Meni mora da se sviđa, ne vama. Ovo je moj život i živeću ću ga kako ja želim. Stalno dobijam ružne komentare na mrežama, ali niko nema hrabrosti da kaže uživo nešto ružno", poručila je Anastasija i dodala:

"Kad vidim svoje slike iz prošlosti mislim da sam bila ružna. Nije mi se svidelo kako sam izgledala pa sam to odlučila da promenim. Izgledala sam poput hrčka". Vlasnica nimalo laskave "titule" objavila je svoju staru sliku, na kojoj izgleda neprepoznatljivo.

Anastasija Pokreščuk
Instagram/justqueen88/screenshot 

BONUS VIDEO:

SILIKONI SAMO ŠTO NE PUKNU, A NIKAD U KRUPNIJEM KADRU! Tamara Đurić i Ajfonka SKORO GOLE u provodu, Tijana sa ZAVOJIMA u klubu! #instagram/tamarastar89

(MONDO/A.K.)

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!