Pored toga što su srpski reprezentativci proglašeni za najs**sipilnije na Evropskom prvenstvu, poznato je i da su njihove izabranice prave bombe!

Neke mogu da se pohvale dobrim genima, dok su druge svoje "nesavršenosti" rešile uz pomoć plastične hirurgije. Neke ne kriju da su svoj izgled dovele do savršenstva uz pomoć korekcija. 

Tako je, primera radi, Anastasija Ražnatović često govorila o teškoj fazi kroz koju je prošla tokom puberteta kada se, kao i svaka devojčica, suočila sa pojedinim nesigurnostima. Jedna od takvih nesigurnosti u njenom slučaju bio je izgled nosa, što je rešila estetskom operacijom. Iako nikada nije govorila o korekciji usana, fotografije nekad i sad dovoljan su dokaz promene.

Sa druge strane, kada se Katarina Grujić prvi put pojavila na malim ekranima imala je samo 20 godina i izgledala je potpuno drugačije. Supruga Marka Gobeljića je "sredila" zube i usne, a radila je i neke tretmane ulepšavanja, koje danas radi gotovo svaka negovana dama. Kaća na Instagramu ne krije da je redovna nega bitan deo njenog života.

Katarina Grujić pre i posle
YouTube/Zvezde Granda/Antonio Ahel/ATAImages 

Činjenica je da su se mnoge slavne dame promenile od stupanja na javnu scenu, a iako je, na kraju dana, bitno da se promene koje su radile dopadaju njima samima, često su na meti kritika zbog intervencija. Često se govori da su "kao jaje jajetu", te da su sve "išle kod istog plastičara". Zato smo odlučili da se našalimo i da proverimo koliko imate oštro oko. Pogledajte dobro fotku i pišite nam da li možete da prepoznate koje usne pripadaju kojoj slavnoj dami. 

Usne žena fudbalera
Instagram/printscreen 

A odgovore pogledajte u galeriji u nastavku:

instagram/mitrovic__kristina, Instagram/RaznatovicAnastasija Žene fudbalera

Čije usne vam se najmanje dopadaju, glasajte u anketi, i podelite sa nama vaše mišljenje. 

Anketa

Koje usne žena srpskih fudbalera vam se najmanje dopadaju?

A koje vam se dopadaju najviše?


Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i propisima Zakona o javnom informisanju i medijima.

BONUS VIDEO:

Znaci koji otkrivaju plastične operacije TikTok/tonyyounmd

 (MONDO/M.C.)

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!