• Izdanje: Potvrdi
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne sme biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste poslali vest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Jedi go*** - ali stvarno!

Za neke gastronomske "avanture" stvarno morate imati dobar želudac.

Japanski naučnici na čelu sa dr Micukijem Ikedom napravili su novu vrstu mesa - od ljudskog izmeta!

Ikeda i njegov tim proučavali su na koje sve načine može da se iskoristi ljudski izmet, pa je tako na red došlo i jedenje istog.

Oni najhrabriji su ga i probali - tvrde da ima ukus govedine, ali da ih razmišljanje o tome šta jedu tera da povrate.

Naime, japanski naučnici su prilikom istraživanja otkrili način na koji mogu izdvojiti proteine iz ljudskog izmeta, i od njih napraviti meso. Nakon postupka izdvajanja proteina, meso se boji u crvenu boju i dodaju se sojini proteini - i eto lepe šnicle, ko sme, naravno!

Ikeda tvrdi da bi konzumiranje ovog mesa bilo od velikog značaja za očuvanje životne sredine, samo da ljudi nemaju psihološku barijeru kada im servirate meso nastalo od ljudskog izmeta - onoga što bi inače završilo u WC šolji, ne na tanjiru.

Pa, onim najhrabrijima želimo bon appetit

Pogledajte!



(MONDO)

Komentari 40

Komentar je uspešno poslat.

Vaš komentar je prosleđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

Snecy

Fuj fuj fuj...

Milos Novcic

Ahhh ti japanci.. Unistio ih zemljotres, moraju da pocnu gov.a da jedu, pa bi sad da nateraju ceo svet da jede sa njima, da im se ne bismo smejali :))

Paja

Njam, njam:)

SERIJE