• Izdanje: Potvrdi
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne sme biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste poslali vest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Upoznajte "kul" misicu! (FOTO)

Izvor mondo.rs

Saznajte kome je posvetila pobedu, da li najlepša Srpkinja ima dečka i zašto je bila "hladna k'o špricer" kada je preuzela krunu.

Lepotici iz Vrbasa, reprezentativki Srbije u košarci, Mariji Ćetković ostvario se san koji je dugo sanjala. Proglašena je za najlepšu Srpkinju!

U tenutku kada su proglasili ko će poneti titulu prve pratilje, videlo se da je Marija zanemela. To je značilo da je zapravo ona Mis Srbije za 2014. godinu!

Ipak, šok je kako kaže, kratko trajao, pa je sigurnim korakom pošla po svoju krunu i lentu. Ono što je tipično za misice je da po proglašenju uvek "puste neku suzu" i krenu u beskrajno zahvaljivanje svima redom.

To nije bio slučaj sa dvadesetogodišnjom Marijom. Prelepa, sa krunom na glavi, Marija je dostojanstveno (pomalo uzdržano) odgovarala na pitanja novinara i strpljivo sedela na tronu, pozirajući fotografima.

"Ne volim da gubim i poraze ne priznajem! Došla sam ovde da pobedim", izjavila je Marija koja je obrazložila svoju uzdržanost i neemotivnost po uzimanju titule, time što je jako samouverena.

Iako je jako mlada, Marija deluje odraslo i zrelo. U svom tom slavlju, konfetama i vatrometu, misica se setila svog oca za koga je bila jako vezana.

"Želim da se zahvalim Vesni, direktorki Miss YU, koja je mnogo uradila za nas i mojoj mami i porodici, jer su mi je bili velika podrška. Ovu pobedu posvećujem svom pokojnom ocu", rekla je Mis Srbije za MONDO.

Na pitanje, koje možda najviše zanima momke, "da li najlepša Srpkinja ima dečka", misica se zagonetno nasmejala i odlučno rekla da "ne želi da priča o svom privatnom životu".

Kako ovi izbori lepote uvek prate zavist i ljubomora devojaka koje je titula zaobišla, nije izostalo i pitanje da li je nešto slično misica osetila na svojoj koži.

"Apsolutno ne! Sve do jedne su mi čestitale! Lepo smo se družile na pripremama i sve nosimo lepa iskustva sa ove manifestacije".

Izbor za Mis Srbije u studiju u Šimanovcima, ispratile su mnoge poznate ličnosti iz javnog života.

Pogledajte galeriju!

Najnovije i najzanimljivije vesti iz sveta zabave, kulture, muzike, filma, lifestyle, putovanja i seksualnosti pratite na našoj Facebook stranici - MONDO Zabava, kao i na Twitteru @Mondo_zabava.

Komentari 12

Komentar je uspešno poslat.

Vaš komentar je prosleđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

Mima

Moja najbolja drugarica sa dvoje dece i 32 je za tebe pojam lepote!

Beograđanka

Deco,imam 65 godina bolje izgledam od ove Marije bar u licu.Mislim da je po mom kriterijumu bilo mnogo lepših i zgodnijih devojaka od Crnogorke.Jedna opaska,Crnogorci smatraju da nisu Srbi nego samo Crnogorci( valjda ljudi sa neke druge planete.)

BK

Imam fotku sjednom Misicom koja je prihvatila poljubac buket-smešilase ,kao i prva pratilja.Dok su ostale učesnice digle nos očigledno zavidne. To da nema ljubomorne okačimo mački orep !

SERIJE