Bend Let 3 sa ponosom je predstavio umetničko delo "Angela Merkel se*e" u Laubi, gde je promovisao i nove pesme. Događaj, koji su članovi benda nazvali "ekskluzivnim seminarom", prikazano je i kako spomenik funkcioniše.

"Nakon kratkog uvoda, voditeljka Martina Validžić pozvala je Mrleta i Prlju da pred sve okupljene donesu dragoceni teret koji je nedavno stigao u Rijeku iz Nemačke.
Mrle je još jednom objasnio kako je to Angela Merkel poslala prvi paket go*ana iz Rajhstaga i kako će se od njih na seminaru izraditi i prilagoditi go*na za spomenik", saopštio je bend.

VideoLet 3 predstavljanje spomenika
"Polovinu bi odvojili za spomenik, a pola bi poslao ovoj 'našoj debeloj' gore… Debela i Angela Merkel k'o dva oka u glavi", rekli su u svom stilu članovi benda.

Osim spomenika, Let 3 je otkrio i nove kostime koje je izradio poznati riječki modni dizajner Juraj Zigman. Leitmotiv za izradu kostima bili su dolar i euro, koje Let 3 promoviše kao još jedan "par očiju u jednoj glavi".

Spomenik je, u punom sjaju, predstavljen 25. aprila a fanovi imaju priliku i da i na njih iz njega ispadne isto ono što i na Mrleta u ovom klipu.

VideoMrle i Angela Merkel Najnovije i najzanimljivije vesti iz sveta zabave, kulture, muzike, filma, lifestyle, putovanja i seksualnosti pratite na našoj Facebook stranici - MONDO Zabava, kao i na Twitteru @Mondo_zabava.