Zanimljivosti

PRIHVATI IZAZOV: VIRALIMA PROTIV VIRUSA! (FOTO)

Izvor mondo.rs

Ako ste dokoni i ne znate šta ćete sa sobom u izolaciji zbog korona virusa, budite kreativni - evo koji izazov pokrećemo!

Izvor: Mondo

Nije vanredno stanje ni proglašeno, a na naše vibere, vajbere, mesindžere, telegrame, vacape, instagrame i ostale aplikacije pomoću kojih komuniciramo, su već počeli da se javljaju Pavle Vuisić kome se ne sviđa da izlazimo (insert iz "Optisanih") i Bata Živojinović koji nas poziva na pranje ruku.

U periodima najvećih izazova, humor je ono što nam pomaže da prebrodimo tešku situaciju (a u tome, bar, ne oskudevamo).

Kao što su građani Srbije humorom blažili burne događaje iz devedesetih, završno sa bombardovanjem, tako i sada, suočeni sa nepoznatom opasnošću u vidu podmuklog virusa, brane se smehom i svaka informacija koja se objavi u vezi sa Covid-19 vrlo brzo se pretoči u meme (ili mim). 

Ovo ovaploćenje humora, karakteristično je za internet komunikaciju i definitivno znači da je neka pojava ušla u sve pore društva i postala deo popularne kulture.

Evo nekoliko naših predloga iz domaće popularne kulture kao predlog da se duhovitim viralima borimo protiv opasnog virusa.

Izvor: Mondo/social

ILI

Izvor: Mondo/social

Ako mislite da možete bolje, a sigurni smo da možete, hajde zajedno da napravimo #ostanikodkuce challenge kojim ćemo ubiti vreme dok smo kod kuće, dok profesionalci traže način da pobede virus.  

Šaljite nam svoje predloge u DM Mondo Instagram profila, a predlozi koji nas najviše budu nasmejali u ove teške dane, ćemo izraditi i objaviti, naravno uz tag autora.