Zanimljivosti

Osim vesti o koroni, ovo ste najviše čitali na MONDU

Izvor mondo.rs

Ako vam je previše vesti o kovidu-19, pogledajte neke od čitanijih članaka na našem portalu koji nisu imali veze sa opasnom zarazom.

Poznati reditelj Stevan Filipović, izneo je svoj stav povodom spornih scena, a imao je i poruku za ekipu serije

Za ovaj recept neće vam biti potrebno mnogo vremena, ali ni sastojaka. Meke pogačice, i to bez kvasca, u vreme kada je nestašica istog, idealan su doručak ili večera.

Pomalo neverovatna priča o tome kako je poznati centarfor dobio ime. Toliko puta ste čuli za njega, videli njegov istorijski gol za pobedu protiv Barselone na Enfildu, a sve vreme je trebalo da zvuči kao "Di-vac".

Veliki broj čitalaca interesovao se za praznik posvećen saznanju device Marije da će roditi Isusa

Da, već nekoliko dana vas interesuju Stanijine fotografije sa balkona, iz samoizolacije

Najtrofejniji evropski trener ima veoma tešku sezonu u Fenerbahčeu i čak su i njegovi igrači govorili o mogućem rastanku. Evo i gde bi mogao da ode.

Supruga najboljeg tenisera na svetu napravila je pre nekoliko dana "haos" svojom objavom na Instagramu. Sada se ponovo oblasila.

"Psi su se 'specijalizovali' za to da postanu prijatelji ljudi, a u svetu nisu smatrani stokom, pa ih regulativa u Kini neće svrstati u stoku", poručili su Kinezi.

Ovo je jedna od pozitivnih strana virusa, jer su vrhovi Himalaja upravo zbog kovida ponovo postali vidljivi.

Ovih dana bila je godišnjica najkontroverznije završnice ovdašnjih prvenstava u košarci. Prisetite se čuvene utakmice i titule ekipe Svetislava Pešića.

Tagovi