Zanimljivosti

KINESKA PROVODADŽIKA POSTALA HIT! Pospešila turizam, a mnogi se pitaju da li će tetka Veng na svetsku turneju?

Autor Marina Cvetković

Tetka Veng postala je prava senzacija u Kini, jer JE uz pomoć svojih provodažijskih sposobnosti mnogim parovima donela sreću, ali i sebi!

Izvor: Instagram printscreen / chinesewithmia

Pomalo zapostavljena uloga provodadžike ima dugu tradiciju u našoj zemlji, a izgleda da je ovaj trend u fazi procvata u Kini. 61-godišnja tetka Veng postala je viralna, nakon što se pojavio video o njoj i njenim sposobnostima uz pomoć kojih je preko pedeset parova donela sreću, pa su nakon upoznavanja preko nje sklopili brakove.

"61-godišnja tetka Veng je postala viralna u Kini. Donela je sreću mnogim parovima, pa su svi pohrlili u grad Kaifing, te time pospešili turizam. U prošloj godini ona je spojila čak 50 parova koji su se potom venčali", stoji u videu. "Ona izvodi slobodne ljude na binu, i pita ih o svom poreklu, a ukoliko je neko iz publike zainteresovan može da istupi. Jedna 19-godišnja devojka je došla tražeći momka visokog 1,85cm, pa joj je tetka Veng takvog pronašla. Za jednog lepog momka mnoge devojke su se zainteresovale kada ga je predstavila."

Tetka Veng vodi program za upoznavanje već sedam godina, a čak je na ovaj način i sebi pronašla životnog saputnika. Tim povodom ona je izjavila: "Povlačim crvene niti sudbine za druge, a danas sam pronašla svoju".

Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslovakorišćenja i propisima Zakona o javnom informisanju i medijima.

BONUS VIDEO:

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!