Zanimljivosti

OVAJ PREOKRET NIKO NIJE OČEKIVAO! Vuk napao ovcu sa jagnjićima, a onda je proradio majčinski instinkt!

Autor Marina Cvetković

Video pokušaja napada gladnog vuka na ovcu sa njenim jagnjićima, imao je sasvim neočekivan obrt.

Izvor: YT/LiveLeakUploads

Da je majčinski instinkt jači od bilo čega pa i od najveće opasnosti, i u životinjskom carstvu, dokaz je i video koji je pobrao mnogobrojne simpatije. 

U Norveškoj, neko je uspeo da zabeleži prizor pokušaja napada gladnog vuka na ovcu i njene jagnjiće. Nesrećna životinja nije ustuknula ispred zveri, već je uradila nešto potpuno neočekivano!

Na kraju je vuk podvijenog repa pobegao u šumu, a ovca je ostala na bezbednom sa svojom porodicom. Mnogi su ostavili komentare ispod videa izražavajući divljenje ali i nagađajući šta je moglo da se dogodi: "Da li se samo meni čini da je vuk pokušao da namami ovcu u šumu?" "Taj vuk će biti nazvan mlakonjom od strane njegovog pakta do kraja života!"

Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i propisima Zakona o javnom informisanju i medijima.

BONUS VIDEO: 

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!