Zanimljivosti

OVAKO IZGLEDA KAD JE JEDNA MAČKA PAMETNIJA OD DRUGE! Snimak oduševio sve, samo je Moi ostala zbunjena

Autor Anja Konstantinović

Snimak dve mace nasmejao je sve na društvenim mrežama, a samo je Moi ostala zbunjena i "posramljena".

Izvor: TikTok/mauiandthebirds/screenshot

Kućni ljubimci su tu da nam ulepšaju dan, ispune prazninu, pruže ljubav, prave nestašluke, a neretko i da nas nasmeju do suza. Dve mace Moi i Seli postale su hit na društvenim mrežama, one imaju i svoj profil na TikToku gde njihovi vlasnici s brojnim fanovima svakodnevno dele njihove dogodovštine.

Poslednji snimak oduševio je mnoge, a pošteno ih i nasmejao, jedina koja nije bila srećna jeste Moi.

Moi i Seli žive zajedno. Moi je norveška šumska mačka, dok je Seli udomljena, a ako je sudeći prema snimku jedna je očigledno spretnija i bistrija. Čini se da je ulični život Seli učinio mnogo snalažljivijom. 

I dok Moi šapicama pokušava vlasnicima da ukaže da stoji iza prozora i da želi da uđe u kuću, Seli je odmah shvatila da je prozor pored zapravo otvoren. Seli je nonšalantno ušla u kuću, a Moi ostala zbunjena i tek tad shvatila da pored nje postoji otvoren prozor. 

"Posramljena" Moi se posle nekoliko sekundi nečujno ušunjala za cimerkom, a kako je sve izgledalo pogledajte u videu ispod:

BONUS VIDEO:

(MONDO/A.K.)

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!