Zanimljivosti

KIČERAJ OD KOG BOLI GLAVA! Ovakvu kuću niste videli, vlasnik postao hit: Zlata i mermera nikad dosta

Autor Anja Konstantinović

Pokazao je "raskošni" dom, skinuo se i postao hit na mrežama.

Izvor: TikTok/screenshot/iskenderkurt143

Razvoj društvenih mreža omogućio je mnogima da "preko noći" postanu slavni, a njihovi snimci viralni. Nekada su ti snimci poučni, nekada oštro kritikovani, a nekada jednostavno sve ostave bez reči.

Muškarac koji se na TikToku predstavlja kao Iskender Kurt, snimio je svoj dom i postao pravi hit. Njegova kuća dospela je u žižu komentarisanja na društvenim mrežama nakon što je čovek pokazao da zlata i mermera za njega definitivno nikada nije dosta!

U snimcima je pokazao svaki kutak svog "kič" doma. Prošetao je kroz trepezariju, u kojoj svaka stolica, kao i sto, imaju ukrasne radove, dok su zavese takođe upečatljivo plave, a uz to, sve vreme se prskao parfemom.

Izvor: Tiktok/iskenderkurt143/printscreen

Njegova dnevna soba je tek prizor za pamćenje, ima oslikan plafon na kojem je prikazano nebo. Tu su i zlatne slike na zidu, kao i bogato ukrašen kafe sto. Spavaća soba naravno ima ogroman krevet s još većim uzglavljem, uz luksuznu posteljinu, a on je to sve dodatno "začinio" svojim prisustvom bez majice na krevetu.

BONUS VIDEO:

(MONDO/A.K.)

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!