KIČERAJ OD KOG BOLI GLAVA! Ovakvu kuću niste videli, vlasnik postao hit: Zlata i mermera nikad dosta

Pokazao je "raskošni" dom, skinuo se i postao hit na mrežama.

TikTok/screenshot/iskenderkurt143

Razvoj društvenih mreža omogućio je mnogima da "preko noći" postanu slavni, a njihovi snimci viralni. Nekada su ti snimci poučni, nekada oštro kritikovani, a nekada jednostavno sve ostave bez reči.

Muškarac koji se na TikToku predstavlja kao Iskender Kurt, snimio je svoj dom i postao pravi hit. Njegova kuća dospela je u žižu komentarisanja na društvenim mrežama nakon što je čovek pokazao da zlata i mermera za njega definitivno nikada nije dosta!

U snimcima je pokazao svaki kutak svog "kič" doma. Prošetao je kroz trepezariju, u kojoj svaka stolica, kao i sto, imaju ukrasne radove, dok su zavese takođe upečatljivo plave, a uz to, sve vreme se prskao parfemom.

Tiktok/iskenderkurt143/printscreen 

Njegova dnevna soba je tek prizor za pamćenje, ima oslikan plafon na kojem je prikazano nebo. Tu su i zlatne slike na zidu, kao i bogato ukrašen kafe sto. Spavaća soba naravno ima ogroman krevet s još većim uzglavljem, uz luksuznu posteljinu, a on je to sve dodatno "začinio" svojim prisustvom bez majice na krevetu.

This browser does not support the video element.

Kic 1  TikTok/iskenderkurt143

BONUS VIDEO:

This browser does not support the video element.

MOJA KUĆA NA KOSOVU JE PUSTA, ALI MOŽDA ĆU OPET ŽIVETI TAMO! Slaviša Vujić se sa nostalgijom prisetio svog rodnom mesta na KiM  Kurir teleivizija

(MONDO/A.K.)

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!