Tajno snimao suprugu preljubnicu i završio u zatvoru: Tražio razvod, žena u policiji izvadila "keca iz rukava"

Jedan muškarac osuđen je na tri meseca zatvora, jer je tajno usnimio suprugu s ljubavnikom.

Ground Picture/Shutterstock

Kineski mediji su nedavno objavili neobičnu priču o Tajvancu koji se preziva Fan i koji je navodno godinama bio u braku u kom je dobio dvoje dece, a 2022. počeo je da sumnja da ga supruga vara. On je tada odlučio da postavi skrivene kamere oko njihove kuće kako bi bio siguran da su njegove sumnje opravdane.

Postavio je kameru ispod klavira u dnevnoj sobi porodične kuće i drugu pored kompjutera u glavnoj spavaćoj sobi. Otprilike dve nedelje kasnije, kamere su uhvatile Fanovu ženu i misterioznog čoveka u intimnim odnosima u porodičnoj kući, snimak koji je muž kasnije koristio kao osnov za razvod.

U februaru 2022, Fan je pozvao suprugu i njenog advokata na pregovore o razvodu, ali nisu uspeli da postignu sporazum, pa je Fan podneo građansku tužbu protiv supružnika za naknadu štete. Usledio je obrt kakvom se nije nadao. Supruga je podnela tužbu protiv njega i izvadila "keca iz rukava", a njegov izgovor da je postavio kamere iz brige za svoju decu koja su se često žalili da je njihova majka provela neuobičajeno dugo vremena u kupatilu nije baš najbolje odgovarao sudiji.

Tako je na kraju prošle 2023. godine, Tajvanski sud osudio gospodina Fana na tri meseca zatvora zbog tajnog snimanja privatnih aktivnosti drugih ljudi bez njihovog pristanka i bez valjanog razloga.

Tajvanac se žalio na odluku, ali je Viši sud Taojuana nedavno odbio njegovu žalbu i potvrdio prvobitnu presudu. Gospodin Fan sada mora da provede tri meseca iza rešetaka jer je tajno snimio suprugu s ljubavnikom. Ovaj čudan slučaj izazvao je žestoku debatu na tajvanskim i kineskim društvenim medijima u vezi sa granicama između privatnosti i prikupljanja dokaza o preljubi, kao i uticaja moderne tehnologije na porodična pitanja.

Bonus video:

This browser does not support the video element.

Žena se udala za kuma na svom venčanju  TikTok/desiree.white

(Zanimljivostdana.com/MONDO/Anja Konstantinović)

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!