Sagradila dve kuće od tračarenja: Sedi na terasi i gleda ko šta radi, a komšije joj debelo plaćaju

Ova žena je i direktor i jedini zaposleni "u firmi"

Tiktok/@ladydaniellag

Svako od nas je, u nekom momentu života, razmišljao da bude svoj gazda. Tada kreću pitanja "koji posao", "šta se isplati"... a jedna žena iz Kolumbije je svoju ljubav prema tračarenju pretvorila u opasan biznis.

Ona ima 67 godina, često sedi ispred kuće sa sveskom u krilu gde nešto stalno zapisuje, a potom prodaje informacije radoznalom komšiluku po neverovatnoj ceni.

Žiteljka grada Armenija u centralnoj Kolumbiji tvrdi da je "ogovaranja i tračeve pretvorila u biznis" od kojeg je sagradila dve kuće. Prema njenim rečima, informacije o komšiluku ne prikuplja samo iz radoznalosti, već su tračevi njen glavni izvor prihoda”.

Na snimku koji je postao viralan objašnjava da ima posebne tarife za ogovaranje. Obične tračeve naplaćuje 5.000, a one sočnije čak 10.000 dolara. Njen metod je jednostavan i efikasan. Svakog dana sedi ispred kuće, posmatra šta se dešava i sve zapisuje u svesku.

Pogledajte:

 (Telegraf, MONDO, D.P)

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!