Policija im upala u kuću dok su vodili ljubav: Za neviđeni blam "nasred sobe" saznali milioni

Poznati glumci su ispričali detalj iz privatnog života, ravan komedijama u kojima su oboje glumili

Profimedia

Glumci Kurt Rasel i Goldi Hon decenijama važe za najskladniji par u Holivudu. Goldina deca iz prvog braka, glumci Kejt Hadson i Oliver Hadson Rasela zovu svojim ocem, a holivudski par ima i sina Vajata (37) koji se, poput slavnih roditelja i brata i sestre, bavi glumom.

Njihova ljubavna priča je počela kao u filmu, a prvi, romantični susret je više ličio na komediju nego ljubavni film.

Glumac Kurt Rasel je u jednom intervjuu otkrio da im je policija upala u kuću prvo veče kada su vodili ljubav. Zatekli su ih na podu velelepne vile, a sve se desilo jer su mislili da su provalnici.

YouTube/screenshot/Jimmy Kimmel Live  17. 3. 1951. Kurt Rasel

"Gledali smo film, a posle smo otišli na ples. Ludo smo se provodili, pa smo zaključili da ne želimo da se noć završi na plesu. Otišli smo u kuću koju je ona bila nedavno kupila", rekao je Rasel. Stvari su zatim postale uzbudljivije. "Popeli smo se na sprat, "razgledali" imaginarni nameštaj u nedovršenoj spavaćoj sobi. Počeli smo da vodimo ljubav. To je bilo veoma realno, a sledećeg trenutka u sobi se stvorila policija".

Policajci su upali jer su smatrali da se radilo o provali. Glumičin novi dom se u trenutku burnog odnosa još renovirao, pa čim je policija primetila nekog u kući, brzo je upala u nju. "Sve je to bilo veoma bizarno", priznao je Kurt Rasel.

BONUS VIDEO:

This browser does not support the video element.

"UDVARALE SU MI SE HOLIVUDSKE ZVEZDE" Maja Mandžuka opisala kako su je startovali svetski poznati glumci: NIJE BILA SAMO JEDNA  Kurir TV

(Žena Blic, MONDO, D.P)

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!