Razveli se nakon 40 dana zbog loše higijene: Muž se kupao samo jednom mesečno, pa joj "prekipelo"

Čuvši za njenu odluku da se razvede, muž je obećao da će poboljšati higijenu, ali mu ni to nije pomoglo.

txking/Shutterstock

Jedna Indijka podnela je zahtev za razvod braka nakon 40 dana, zbog muževog nekupanja. Muž Indijke se kupao samo jednom ili dva puta mesečno!

Neimenovana žena iz grada Agre, u indijskoj državi Utar Pradeš, obratila se lokalnom porodičnom savetovalištu da se požali na lošu ličnu higijenu muža.

WESTOCK PRODUCTIONS/Shutterstock 

Ona je tvrdila da joj se muž veoma retko kupao, da je nosio prljavu odeću i da pati od lošeg zadaha. Jedva je mogla da stoji blizu muškarca, a kamoli da bude intimna sa njim. Kao rezultat toga, nakon samo 40 dana braka, žena je zatražila razvod. Kada su ga ispitali u savetovalištu, muž Rajaš je priznao da se kupa samo jednom ili dva puta mesečno. Takođe je rekao da svoje telo čisti i pere u Gangajal (svetom vodom iz reke Gang) i to samo jednom nedeljno!

Jedan od savetnika u porodičnom centru u Agri rekao je novinarima da je mladi par počeo da ulazi u žestoke rasprave o higijeni muža nekoliko nedelja nakon venčanja. Na kraju je žena napustila bračni dom, i vratila se da živi sa svojim ocem i majkom. Ubrzo nakon toga, njena porodica je u lokalnoj policijskoj stanici podnela tužbu za uznemiravanje zbog miraza.

Wirestock Creators/Shutterstock 

Supruga je rekla, da se Rajaš kupao 6 puta u poslednjih 40 dana, nešto više nego inače, ali samo zato što je ona insistirala. Čuvši za njenu odluku da se razvede od njega, muž je obećao da će poboljšati higijenu, i čak se svakodnevno kupati, ali je ženina porodica rekla da ona ne želi da se pomiri sa njim, pišu zanimljivostidana.

Bonus video:

This browser does not support the video element.

Intimna higijena  Tiktok/doctorsooj

(MONDO/Marina Cvetković)