"Zašto? Ali zašto?": Svi se pitaju da li je moguće da u ovome vodi psa u šetnju, milioni u čudu

Snimak na kom vlasink šeta psa izazvao je lavinu komenatar i smeha na društvenim mrežama.

TikTok/Buitengebieden/screenshot

Mnogim vlasnicima pasa poznata je scena u kojoj ljubimac željno čeka pored vrata da istrči napolje, dok je njegovom gazdi nekada veoma mrsko da se sprema, oblači i ide u šetnju, još ako je napolju debeli minus... Ali ipak zbog velike ljubavi svaki put to uradi.

Tako vlasnike pasa možemo videti u kućnim papučama, u ranim jutarnjim časovima neke u pidžami... Ali jedan vlasnik je čini se prevazišao sve i, što bi žargonski rekli, "prešao igricu".

Na Tiktoku više od 2,5 miliona ljudi pogledalo je snimak na kom je gazda svog malog crnog ljubimca prošetao ni manje ni više nego u kostimu velikog psa. Čini se da baš nije mogao da se odluči šta da obuče pa je odlučio da navuče kostim, jedno je sigurno - nezapaženo nije prošao.

Pročitajte još: Kad domaćica sprema zimnicu: Veverica hit na društvenim mrežama, pogledajte scenu kao iz crtanog filma

Snimak je izazvao lavinu smeša i komentara - "Zašto? Ali zašto?", "Ovo mi je ulepšalo dan", "Kladim se da ga sada nijedan drugi pas neće maltretirati"... samo su neki od komentara na društvenim mrežama. Pogledajte video:

Bonus video:

This browser does not support the video element.

Beba i pas  TikTok/katcandootoo

(Mondo/A.K.)

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!