• Izdanje: Potvrdi
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne sme biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste poslali vest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Tračevi godine: O njima je brujala Srbija! FOTO

Izvor mondo.rs

Ovo su poznate ličnosti koje su šokirale u 2017. godini, sećate li se zašto?

 Tračevi o poznatima sa srpske estrade najveći tračevi 2017 Izvor: MONDO/Stefan Stojanović, Instagram, YouTube

Prvi mesec godine za nama obeležio je incident koji su zabeležile i kamere – tucu na parkingu tržnog centra u kojoj je ucestvovao narodnjak Marinko Rokvic!

Marinko i mladic Ivan A. najpre su se verbalno, a zatim i fizicki sukobili oko parking mesta. Obojica su saslušani, i obojica tvrdili da su žrtve.

Marinko za MONDO: Taj momak je sve isplanirao!

U februaru je kao bomba odjeknula vest da je košarkašica Milica Dabovic pretucena.

Milica: Grizao me je zbog SMS poruke

Tadašnji partner Šime Šiklic Simon pretukao je svoju tada vec bivšu devojku, a nedeljama su vesti bile pune medusobnih optužbi, izjava "dobro obaveštenih izvora", ali i prozivki poznatih koji su stali na jednu ili drugu stranu.

Epilog ove grozne price bila je zabrana ulaska u Srbiju bivšem partneru košarkašice, i uslovna kazna.

Milica posle presude: Ovo je za sve žene

Mart je obeležilo neukusno prepucavanje dve poznate licnosti – po ko zna koji put, "rogove" su ukrstili voditelj Ognjen Amidžic i pevac Vlado Georgiev. Svada se odigrala na Twitteru, kada je Ognjen tvitovao o taksisti koji sluša pesme Georgieva.

"Morao sam da stanem da kupim maskaru, koja ima najbolji volumen," napisao je Ognjen, na šta mu je Vlado oštro odgovorio – "puši *****" i uputio mu salvu "biranih" izraza.

U aprilu, oko sukoba repera Raste i vlasnika Maskoma Slobodana Nešovica Loke nastala je drama koja je trajala nedeljama!

Najpre je objavljeno da je Rasta, sa još nekoliko momaka, fizicki napao Nešovica zbog nerašcišcenih racuna oko autorskih prava, onda je reper demantovao da je napada bilo, onda Nešovic reagovao, a onda se u sve ukljucio Ivan Ivanovic, sa kojim Loka radi na emisiji "Vece sa Ivanom Ivanovicem".

Voditelj je u svojoj emisiji repera nazvao "debilom", zbog cega mu je Rasta zapretio tužbom. Ovaj slucaj, inace, još uvek nije dobio epilog.

U maju se prvi put "šuškalo" da se voditeljka Marija Kilibarda i košarkaš Vladimir Radmanovic razvode.

Par je u braku, u tom trenutku, bio manje od godinu dana – vencanje je bilo u junu 2016. godine. Dugo su oboje cutali, Marija vratila devojacko prezime na društvenim mrežama, a onda je jesenas potvrdila da je razvedena i da dalje o tome nece pricati.

Marija: Ta prica je gotova!

Tek polovinom godine dobili smo prvu lepu vest koja je zaokupila pažnju javnosti!

Glumica Jelisaveta Orašanin i srpski košarkaš Miloš Teodosic vencali su se, nakon samo šest meseci veze. Vencanje lepotice iz serija "Vojna akademija" i "Ubice mog oca", i košarkaša kojeg obožava cela nacija, bila je glavna tema meseca juna.

Jul je prošao u znaku pevaca Ace Lukasa i njegovog razvoda, a zatim i javnog obracuna sa bivšom ženom i njenim bivšim suprugom.

Pale su teške reci izmedu Lukasa i pevaca Željka Šašica, Aca je brže-bolje predstavio novu devojku Branislavu i nazvao je "ženom za sva vremena" sa kojom želi porodicu…

AU: Pismo Lukasa bivšem mužu bivše žene

Raskinuli su za mesec dana, pevac je ubrzo optužen za napad na bivšu suprugu, i nekoliko meseci kasnije – sve je OK. Aca je priznao krivicu i nagodio se, ostao pri tome da mu je cela prica "napakovana", i sada je opet u dobrim odnosima sa Sonjom sa kojom ima kcerkicu Viktoriju.

Umesto da u avgustu lepa vest bude porodaj Ane Nikolic, koja je rodila malu Taru, ta prica prošla je u senci ružnih komentara na racun najpre buduce, a zatim i novopecene mame.

Tabloidi i Internet zajednica uputili su grozne kritike pevacici na racun izgleda "oko" porodaja, zbog cega ju je javno odbranila Vesna Dedic, cije je pismo izazvalo lavinu reakcija.

Vesna Dedic: MAJMUNE koji porodilju nazivaš debelom nakazom...

Septembar je regionu doneo još jedan rijaliti program, Zadrugu na Pinku. Osim imena ucesnika, "šuškalo" se o prici da ce prvi covek Pinka Željko Mitrovic u rijaliti uneti bebu. I uneo je, naravno ne ljudsku, vec mladunce majmuna.

Od majmunceta, javnost je više interesovao udovac ubijene pevacice Jelene Marjanovic, koji je bio jedan od ravnopravnih ucesnika.

Zoran Marjanovic je izveden iz rijalitija posle samo par nedelja i sproveden u zatvor pod sumnjom da je ubio svoju suprugu. I danas je u zatvoru. Od pocetka ovog rijalitija, došlo je do bezbroj incidenata – maloletna devojka je ušla, pa izašla, tuce i skaredne prizore više ni ne brojimo, a navodno ce se ovim slucajem pozabaviti i nadležne službe zbog para iz emisije "DNK" koji je ušao u rijaliti i ostavio dvogodišnje dete u nehumanim uslovima. U rijaliti je, inace, nakratko zaista uvedeno i dvoje male dece, kcerke Zorana Marjanovica i Divne i Marka iz emisije "DNK".

Mitrovic je rekao – "sve za rejting".

Oktobar je prošao u znaku dve vesti – jedna je bila lepa, druga tragicna.

Pevac Željko Joksimovic i voditeljka Jovana Joksimovic dobili su bliznakinje Anu i Srnu, što je možda i najlepša vest 2017!

Željko bi još dece!

Medutim, istog meseca estradu je potresla vest o smrti pevacice Done Ares, koja je izgubila bitku sa najtežom bolešcu, koju je hrabro vodila do poslednjeg dana.

Ana Nikolic i Rasta našli su se na spisku vesti godine i treci put – objavili su da se razvode pocetkom novembra.

Rasta: Razveo sam se od BRATA

Kratku i burnu vezu i brak obeležili su skandali, navodna tuca izmedu supružnika, price o problemima zbog lake droge, incident iz meseca aprila, zatim je rodena mala Tara a onda su njeni roditelji objavili da se razvode po kratkom postupku.

Poslednji mesec 2017. vratio nas je u pricu Milice Dabovic. Košarkašica koja je pocetkom godine preživela torturu bivšeg partnera, nakon toga je uplovila u romansu sa izvesnim Vukom koji ne živi u Srbiji, a 21. decembra na svet je donela prvo dete, sina Stefana. U meduvremenu je objavila da je raskinula sa Vukom i da nakon porodaja planira povratak sportu.

Komentari 2

Komentar je uspešno poslat.

Vaš komentar je prosleđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

Dragan RS

Tesko nama, ako su nam ovaj i bivsa mu zena, poznate licnosti.

Komadant MARK

CIRKUS!

SERIJE