Kim Kardašijan je označena kao starleta i rijaliti zvezda, ali mora joj se priznati da je pre svega jedna uspešna poslovna žena, iako su načini na koje je taj uspeh postignut, pa, nekonvencionalni.

Tokom proteklih godina videli smo je da se svađa sa Tejlor Svift, Pirsom Morganom, Blek Čajnom, Šeron Ozborn i mnogim drugima, a nije manjkalo ni onih koji su se utrkivali da kažu par negativnih reči o njoj.

U jeku kampanje za njen novi proizvod "Kimoji frangrances", Kim je na svom Instagram profilu podelila video snimak na kojem se vidi da je spremila da pokloni primerke novih parfema svojih najbližim prijateljima i porodici, ali u odvojenoj kategoriji i svima onima koji je ne vole (i ona verovatno ne voli njih).

"Nije rekao da će me nazvati ku*kom!"

Pored gore navedenih, na listi su se našli i Pink, Kloi Grejs Morec, Vendi Vilijams, Čelsi Hendler...

"Poslaću ih mojim ljubavima, hejterima, svakome na koga pomislim jer ipak je Dan zaljubljenih", istakla je ona, s obzirom na to da će poklone otpremiti 14. februara.

Iako su mnogi pomislili da ovime želi da popravi negativne odnose sa pojedinim ljudima, veća je verovatnoća da je samo pametno izreklamirala svoj proizvod još više ovim potezom...