Kejti Peri preuzela tron do sada najplaćenije pevačice- Bijonse! Ona je tokom ove godine zaradila čak 83 miliona dolara, odnosno nešto više od milion dolara po svakom nastupu.

Plivaju u lovi (FOTO)

Pored toga, ona je navodno plaćena 20 miliona dolara za svoju ulogu sudije u emisiji "Američki idol".

undefined pevačice

Zahvaljujući činjenici da joj je album "Reputation" prodat u dva miliona primeraka u prvih sedam dana od objavljivanja, Tejlor Svift je po proceni "Forbsa" ove godine druga sa zaradom od oko 80 miliona dolara.

"Forbs" napominje da je Sviftova vrlo lako mogla da dođe do prvog mesta na listi, ali da je njena turneja zakazana van perioda obračuna za tekuću godinu.

Na trećem mestu nalazi se Bijonse, koja je ove godine objavila prvi album sa svojim mužem i koja je ove godine zaradila 60 miliona dolara.

"Isplati se biti Pink", navodi "Forbs", dodajući da je ova poznata pevačica u toku 2018. godine zaradila 52 miliona dolara.

Sa 66 nastupa, filmom "Zvezda je rođena" i dogovorima sa poznatim modnim kućama, Lady Gaga je ove godine zaradila 50 miliona dolara.
Da nema nameru da se zaustavi sa svojih 49 godina pokazala je Dženifer Lopez, koja je zaradila 47 miliona dolara i nalazi se na šestom mestu najplaćenijih pevačica.
Svetska zvezda sa Barbadosa, Rijana, zaradila je 37,5 miliona dolara, iako nije bila na turneji još od 2016. godine. Najviše je novca ove godine "ućarila" od kozmetike i veša za žene.

Helena Fišer bogatija je za 32 miliona dolara nakon, kako navodi "Forbs", fenomalne turneje na kojoj je zarađivala više od milion dolara po nastupu. Uzimajući pola miliona dolara za veče u Las Vegasu, a skoro duplo više po arenama u Evropi, Selin Dion se lako popela do cifre od 31 milion dolara, koliko je zaradila ove godine. Na poslednjem, 10. mestu, sa 30 miliona dolara nalazi se Britni Spirs.