Alkoholizam je ozbiljan problem mnogih ljudi, i ne razdvaja poznate ličnosti od "običnih" ljudi. Glumac Čarli Šin (53) to vrlo dobro zna, jer se borio sa mnogim zavisnostima u prošlosti, ali je rešio da se "sredi" i nedavno je proslavio godinu dana u treznom stanju.

Kao takav, preporođen čovek, javno je uputio reči podrške mlađoj koleginici Lindzi Lohan (32) s kojom je radio zajedno na filmovima "Scary Movie 5" i "Anger Management", i posavetovao je da krene njegovim putem.

"Uvek sam imao mnogo ljubavi za nju. Mogu da se povežem s nekim od stvari kroz koje prolazi, odnosno, kroz koje je prolazila. Rekao bih joj, samo nemoj da skreneš s puta. Ne možeš da promeniš prošlost, jer ne bi je tako ni zvali da nije nešto što je već gotovo, zar ne?", rekao je Šin u intervjuu za "Us Weekly" magazin.

Lindzi je nedavno istakla da su njeni dani i noći po žurkama gotovi, kao i da se sada fokusira na to da vodi lanac noćnih klubova čijih je vlasnica umesto da provodi vreme opijajući se u njima.

"To je iza mene. Većina mojih prijatelja koji su vlasnici klubova ne piju uopšte. Sve je u mojim rukama i moram da budem prisebna. Zabavnije je da gledaš druge ljude kako se zabavljaju, i ne osuđujem nikoga", istakla je ona nedavno.

Pa, želimo im oboma sreće!

14 stvari koje niste znali o Čarliju Šinu! (VIDEO)