Ognjen Vranješ od ponedeljka zvanično "slobodan" čovek, piše "Kurir".

Fudbaler grčkog kluba AEK razveo se od supruge Danijele, s kojom je bio osam godina u braku, zbog navodne afere s Jelenom Karleušom. Njih dvoje imaju jednu ćerku, zbog koje su odlučili da ostanu u korektnom odnosu, a dogovorili su se da sportista plaća alimentaciju od 3.000 evra mesečno.

"Ognjen i Danijela više nisu u braku. Sada su slobodni i mogu da se posvete svojim životima. Proces koji je trajao nekoliko meseci okončan je u ponedeljak. Sve je prošlo kako treba jer se i jedna i druga strana složila da je za njih nabolje da ne budu u formalnoj zajednici. Poslednjih godina su imali tenziju i nikako nisu mogli da funkcionišu kao bračni par. Sada je slučaj zatvoren i zbog deteta su odlučili da ostanu u dobrom odnosu. Rastali su se na miran način i verujte da funkcionišu bolje nego u braku", rekao je izvor za "Kurir".

Navodno, nakon skandala u vezi sa Jelenom Karleušom, fudbalerova žena je podnela zahtev za razvod, a morao je i da napusti Anderleht, fudbalski klub u kom je tada igrao. Međutim, u međuvremenu se vratio u klub za koji je igrao, a i reprezentacija želi da ponovo igra za njih, iako je ranije njegovo učešće bilo dovedeno u pitanje.

Vest o razvodu potvrdio je i Vranješ.

"Istina je da sam s bivšom suprugom stavio tačku na brak. Sada smo zvanično razvedeni. Moja bivša supruga ima barem malo dostojanstva, za razliku od nekih. Imamo divno dete i sve ćemo učiniti da zbog ćerkice budemo u odličnom odnosu", rekao je sportista za ovaj list.