Došao je i taj dan - nakon toliko godina najavljivanja, i teniserovog očajanja što ga mediji stalno "žene", Rafael Nadal stao je na ludi kamen!

Rafa i njegova dugogodišnja devojka Siska venčali su se na Majorci, na jednom od najskupljih imanja!

Venčanju su, prenose svetski mediji, prisustvovali i španski kralj Huan Karlos Prvi, koji je došao helikopterom, ali i pevač Enrike Iglesijas, NBA zvezda Pau Gasol, fudbaler Iker Kasiljas... Primetno su izostali brojni teniseri, navode svetski mediji.

Lokacija venčanja je Sa Fortalesa, kompleks u kojem je snimana serija "Noćni menadžer" po istoimenom romanu Džona le Karea.

Sa Fortalesa je utvrđenje iz 17. veka čija je prvobitna namena bila odbrana zaliva Polensa od gusara, a u 20. veku ju je argentinski slikar Robert Ramož pretvorio u utočište za umetnike. Tokom španskog građanskog rata, preuzela ju je vojska i koristila je kao bazu za ministarstvo vazduhoplovstva. Krajem osamdesetih, veličanstveni kompleks kupila je neimenovana britanska porodica.

Teniser i Marija Fransiska Pereljo "Ciska" su u vezi dugoj 14 godina i znaju se ceo život, jer su oboje odrasli u istom kraju. Ona trenutno radi kao direktorka teniserove humanitarne fondacije koju je osnovao još pre deset godina, a diplomirala je biznis.

Pogledajte mesto gde je održano venčanje!