Prava bura se digla oko veze Niki Minaž (36) sa osuđivanim kriminalcem Kenetom Petijem (41), a njeni fanovi nisu dobro podneli ni vesti da će možda da se penzioniše iz sveta muzike kako bi se posvetila izgradnji porodičnog života.

Već je najavljivala da je Peti ljubav njenog života i da će se venčati, a sada je na svom Instagram profilu potvrdila da je vest i zvanična!

"Onika Tanja Maraž Peti 21.10.2019", napisala je Niki u opisu videa u okviru kojeg vidimo znake za mladu i mladoženju, kao i potvrdu da se par venčao.

Na stolu su se našle dve šolje i kačketi na kojim je bilo napisano "mlada" i "mladoženja", kao i "gospodin" i "gospođa".

U komentarima su joj na lepim vestima čestitali Kristina Agilera, Vini Harlou, La La Entoni, Taniša Tomas i mnogi drugi.

Ne verujemo da će njeni pratioci biti preterano srećni zbog ovoga, a razlog njihovog nezadovoljstva Petijem i osporavaje njihove veze, proizilazi iz povećeg kriminalnog dosijea kojim Kenet može da se "pohvali" - ubistva i pokušaja silovanja.

Keneti je odslužio četiri godine u državnom zatvoru u Njujorku zbog pokušaja silovanja. Navodno je nasrnuo na maloletnicu, a zatim je pokušao da je siluje. Devojka je tada imala 16 godina, a Peti je takođe bio maloletan, pa je dobio manju kaznu. Proveo je i sedam godina u zatvoru zbog ubistva.

Pa, čestitamo?