Srpski košarkaš, Nemanja Nedović trenutno nadograđuje svoju karijeru u Panatinaikosu, dok ga, sada već supruga, Mina Milutinović prati, paralelno održavajući dugogodišnju manekensku karijeru.

Nemanja je podelio iskustvo u NBA - u i sve one priče koje nismo uspeli da vidimo, prateći utakmice. Tokom svoje karijere imao je priliku da zaigra sa nekim, čijoj igri se divi, Toni Parkerom, ali ističe da mu je najveći košarkaški uzor bio Kobi Brajant, sa kojim je imao priliku da zaigra na terenu i spomenuo je šta sebi nikada neće oprostiti, a ima veze sa ovim slavnim košarkašem.

"Kobi Brajant je razlog zbog kog sam ja počeo da treniram košarku i imao sam priliku da igram protiv njega. Bukvalno, čuvao me je u jednom trenutku i to je bilo zaista nerealno, nešto za šta radiš, za šta živiš. U tom trenutku sva odricanja koja praviš imaju smisla. Imao sam stvarno veliku privilegiju da igram protiv velikih igrača i sa velikim igračima. 

Kada sam draftovan, išli smo na turneju u Kinu i bili su Lejkersi s nama, Kobi je tada bio povređen, ali je išao sa ekipom. Ja sam ga video na večeri, ali mi je bilo glupo da se slikam s njim. Došao sam tu kao član NBA -a, trebalo je da igram protiv njega i nisam mu tražio da se fotografišemo zajedno, jer sam mislio da je to glupo. Sada mi je mnogo žao zbog toga".

ATA Images/Antonio Ahel ata

I Mina je pričala o svojim modnim uzorima.

"Devojke na koje sam se ugledala i čije karijere su mi fascinantne, to su supermodeli iz '90 godina: Naomi Kembel i Kristi Trlinton, a sada je to defitnitivno Irina Šaik".

Obzirom na brz tempo života i vezu koja dugo opstaje, a zatim i veoma lep brak u koji su skoro uplovili, saznali smo i koje su tajne uspešnog braka po njihovom mišljenju.

Njihovo venčanje pratili smo na svim društvenim mrežama, a obzirom na trenutnu situaciju sa koronavirusom, odlučili su da naprave malu svadbu za sve svoje najbliže ljude.

"Mi smo oduvek maštali da napravimo tako neko malo venčanje, tipa u Italiji. Napravili smo venčanje na kom smo spojili drage ljude sa svih strana sveta i znali smo tačno kako želimo da izgleda. Jako je bitno to što smo znali kako želimo da sve izgleda, pa smo se jako dobro proveli i potrudili da pozitivu koristimo do kraj".

"Poverenje je najbitnije za jednu vezu. Tolerancija, razumevanje i slobodno vreme. Volimo da imamo svoj posao, da imamo prostor i da se poželimo jedno drugog. Volimo to što smo ispunjeni u svojim poslovima, tako da se stvarno nije ni desilo da imamo pauzu ili raskidamo".

Budite bolje informisani od drugih, PREUZMITE MONDO MOBILNU APLIKACIJU.